Postgrau en Gestió de Restauració i Hostaleria

Informació del curs
Postgrau
Presencial
Barcelona
1 any
Consulteu el preu
Descripció
Potencia la teva carrera professional amb aquesta formació superior en hostaleria. Amb aquest curs aprendràs a dominar les principals àrees en el sector de la restauració, adquiriràs coneixements de gestió d'una empresa hotelera passant a nivell teòric per les àrees d'Aliments i Begudes, Recursos Humans, Habilitats Directives, Comercialització i Màrqueting, Gestió Econòmica-Financera i l'Estructura Hotelera.
També pot ser atractiu per a les persones que vulguin obtenir aquests coneixements per aplicar-los en el seu propi negoci o iniciar la seva pròpia empresa, o bé, que ja hagin tingut una experiència en el sector hostaler, ja sigui a nivell formatiu o laboral.
També pot ser atractiu per a les persones que vulguin obtenir aquests coneixements per aplicar-los en el seu propi negoci o iniciar la seva pròpia empresa, o bé, que ja hagin tingut una experiència en el sector hostaler, ja sigui a nivell formatiu o laboral.
Temari
Àrea aliments & begudes:
• Gestió de F & B.
• Gestió de compres.
• Banquets.
• Col·lectivitats.
Àrea Recursos Humans:
• Direcció d'equips.
• Tècniques de motivació.
• Intel·ligència emocional.
• Selecció i formació de personal.
• Gestió de persones.
Àrea habilitats directives:
• Lideratge.
• Tècniques de comunicació.
• Gestió del temps.
• Direcció general.
Àrea comercialització i màrqueting:
• Elaboració pràctica d'un pla de màrqueting.
• Anàlisi de mercats / Tipologia de clients.
• Tècniques de venda.
• Merchandising.
• Atenció al client.
Àrea gestió economicofinancera:
• Anàlisi economicofinancera.
• Fiscalitat.
• Finances.
• Despeses generals.
Àrea estructura hotelera:
• Divisió d'allotjament.
• Anàlisi departamental.
• Gestió de F & B.
• Gestió de compres.
• Banquets.
• Col·lectivitats.
Àrea Recursos Humans:
• Direcció d'equips.
• Tècniques de motivació.
• Intel·ligència emocional.
• Selecció i formació de personal.
• Gestió de persones.
Àrea habilitats directives:
• Lideratge.
• Tècniques de comunicació.
• Gestió del temps.
• Direcció general.
Àrea comercialització i màrqueting:
• Elaboració pràctica d'un pla de màrqueting.
• Anàlisi de mercats / Tipologia de clients.
• Tècniques de venda.
• Merchandising.
• Atenció al client.
Àrea gestió economicofinancera:
• Anàlisi economicofinancera.
• Fiscalitat.
• Finances.
• Despeses generals.
Àrea estructura hotelera:
• Divisió d'allotjament.
• Anàlisi departamental.
Requisits
• Tenir formació en el sector.
• Ser professional amb càrrec de responsabilitat (experiència mínima demostrada).
• Ser professional amb càrrec de responsabilitat (experiència mínima demostrada).
Metodologia
Classes teòriques de la mà de grans professionals del sector, amb els que coneixeràs casos d'èxit així com les últimes tècniques i processos que et permetran liderar de manera eficaç el teu equip humà cap a l'excel·lència.
Durada
Període acadèmic: A consultar.
Titulació obtinguda
Postgrau en gestió de restauració i hostaleria.
Horari
Dilluns de 9 a 13h i de 15 a 19h.
Postgrau en Gestió de Restauració i Hostaleria
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Campus i seus: ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243
08019
Barcelona
Cursos més populars