Serveis

Borsa de treball
Campus

Descripció del centre

L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona esta compromesa amb la formació real del món de l'hostaleria.

Fundada al 1985, l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona és una de les escoles de referència a la ciutat de Barcelona. Dedicada a la formació en tots els àmbits de l'hostaleria i la restauració, l'ESHOB preten dotar als alumnes amb les eines i els coneixements necessaris per afrontar els nous reptes del sector. L'escola ofereix una àmplia oferta acadèmica que inclou cursos oficials així com també titulacions pròpies reconegudes pels principals protagonistes de la industria en les àrees de cuina i gastronomia, serveis de restauració, gestió, direcció hotelera i vins i destil·lats.

El Gremi d'Hotels i el Gremi de Restauració de Barcelona van ser els impulsors del projecte ESHOB fa 30 anys, al carrer Muntaner, amb el nom de Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona, i amb l'objectiu de formar els futurs professionals del sector, tant pel que fa a coneixements teòrics, les tècniques, hàbits i aptituds.

La nostra missió

ESHOB és una escola que pretén formar als millors professionals del sector hoteler i de restauració buscant una projecció en quan a valors i actituds personals. L' escola destaca valors com la il·lusió, la proximitat, l'esperit col·laboratiu, la millora continua, la imaginació i la disciplina.

Destacant també les seves activitats de responsabilitat social, ESHOB esta compromesa amb la formació de persones en situació de risc d'exclusió social a través de la seva fundació.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Restaurants L’Escola i L’Ham
Disposem a més de dos restaurants d’aplicació oberts al públic en els que els estudiants practiquen en un entorn real.

Campus i seus

ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243 08019 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
X