IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Postgrau o Curs Professional Disseny Digital per Web

IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Descripció

Cada vegada estem més exposats a impactes visuals a través d'entorns en línia. Per això resulta fonamental generar peces de comunicació digitals potents, diferencials i atractives acords al mig, els objectius i que connectin amb les audiències.

Però tot i que cada dia hi ha més suports comunicatius a Internet, la web segueix sent la base sobre el qual pivoten tots els altres, i per poder afrontar amb garanties el disseny digital en web i mitjans d'Internet, és imprescindible comprendre les necessitats, la tecnologia i les possibilitats reals de cada client o projecte per donar una resposta efectiva als objectius, a més de ser capaç d'oferir les aportacions creatives gràfiques que facin d'aquest site una peça única i innovadora.

Per això són necessaris professionals que dominin la complexitat del procés des d'un punt de vista global, amb fortes fonaments de disseny, però alhora amb un alt coneixement d'Internet, d'estratègies en línia i de les possibilitats reals que ofereixen les eines de treball digitals . 
Veure més

Temari del curs

Mòdul 1. Estratègia i Direcció de Projectes Web
Mòdul 2. Direcció d'Art i Disseny de Web I
Mòdul 3. Direcció d'Art i Disseny de Web II: Responsive Design
Mòdul 4. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Mòdul 5. Treball Final de Postgrau (TFP) *
* NOTA: Els alumnes que hagin optat per l'itinerari de Curs Professional no realitzaran el TFP.
 

Destinataris

Llicenciats, Graduats i altres candidats que sentin interès pel disseny en entorns digitals interactius.

 

Requisits

Cal tenir experiència en disseny i softwaregráficos (no cal tenir nocions de programació ni desenvolupament de codi), acreditable per currículum acadèmic i / o portfoli. Si no és així, es requereix cursar prèviament el Postgrau / Curs bàsic de Disseny Gràfic ..

Però en funció del títol a obtenir els requisits són:Postgrau. Accés amb titulació universitària (llicenciatura, grau o Graduat) i procés d'admissió intern.

Curs Professional. Accés per procés d'admissió intern.

Horari/Torn

Dimarts i Dijous
de 19:00 a 22: 00h

Places

18

Durada

d'octubre a juny
(Lliurament del TFP al juliol)
Postgrau 30 ECTS
Curs Professional 24 ECTS

Data d'inici: dimarts 17 d'octubre 2017

Objectius

Aquest programa d'especialització dota l'alumne de les competències necessàries per a desenvolupar projectes de creació de llocs web de plantejaments estàtics i dinàmics. Es comprendran les fases de treball, des del briefing, el concepte i la definició estratègica en funció de les necessitats del client, fins al desenvolupament del disseny i la producció de mock-ups per al seu lliurament a producció, alhora que se sentin les bases de programació amb HTML5 i CSS3, ia utilitzar WordPress de manera efectiva.

En acabar el mateix l'alumne tindrà la capacitat de definir l'estratègia web del client, planificar el projecte sobre el qual treballar, posicionar la web tant de manera orgànica com mitjançant pagament (SEO i SEM), desenvolupar el disseny del site sota les premisses de la UX (User Experience), així com d'aplicar la capa visual i entendre d'una manera coherent i professional amb el departament de producció (programadors), a més de poder implementar prototips interactius per a escometre les presentacions davant els clients, aplicant tot això sobre diferents suports en un entorn multiplataforma (pantalla, tablet i smartphone).

Titulació obtinguda

S'obté un títol propi de Postgrau atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU.
O bé, s'obté un títol propi de Diploma d'Extensió Universitària atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU

Preu

Preu a consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau o Curs Professional Disseny Digital per Web

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau o Curs Professional Disseny Digital per Web