Postgrau en Transformació Digital de les Organitzacions

1012 Persones estan visitant aquest curs
Preu 4.650 €
Sol·licita informació
Barcelona School of Management UPF
Postgrau en Transformació Digital de les Organitzacions
Sol·licita informació
Postgrau
Presencial
Barcelona
30 crèdits
Preu 4.650 €

Descripció

El Postgrau en Transformació Digital de les Organitzacions et prepara per afrontar amb èxit el nou paradigma digital que afecta les empreses i institucions, tant a nivell estratègic com operatiu.
La tecnologia és el motor que està incorporant canvis severs en els negocis i les organitzacions, no només en els processos i les organitzacions, sinó també en els patrons culturals de clients i empleats. És per això que per a algunes organitzacions la Transformació Digital és un repte de desenvolupament de negoci i per a d'altres un tema de canvi cultural, una manera diferent d'aproximar-se al mercat o una oportunitat per afrontar una reenginyeria de processos. Sigui quina sigui la problemàtica concreta de cada organització, la Transformació Digital sempre comportarà un repte de visió estratègica, de desenvolupament de negoci amb impacte en compte d'explotació, i d'adaptació de l'equip i la cultura de l'organització.

Temari

Matèria 1: La inevitable oportunitat digital
Matèria 2: Definició de l'estratègia digital
Matèria 3: Operacions i negoci digital
Matèria 4: Models organitzatius i visió digital
Mòdul BSM Inside
Projecte de Postgrau

 

Destinataris

El Postgrau en Transformació Digital de les Organitzacions s'adreça a professionals i directius interessats en aprofundir en la cultura digital i la seva capacitat transformadora per liderar canvis en les organitzacions i obrir noves vies i models de negoci. També a professionals de la comunicació i el màrqueting amb capacitat d'emprendre projectes que es beneficiïn de l'entorn digital i de les noves formes de consum i difusió. Així mateix, als professionals de recursos humans sensibles al canvi cultural necessari en les organitzacions per assumir el nou repte. En general, als directius i professionals que volen obtenir la visió holística necessària per gestionar un procés de transformació més enllà de la tecnologia o del punt de vista d'un únic departament.

Requisits

Cal ser titulat superior universitari o graduat superior amb títol propi d'universitat.
Així mateix podran accedir al procés de selecció altres candidats sense la titulació universitària requerida en virtut dels seus mèrits acadèmics, professionals, i del lloc de treball que ocupin.
 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Durada

Inici de classes: 15 octubre 2018 (per confirmar) Fi de programa: 08 maig 2019 (per confirmar)

Objectius

Durant el curs identificaràs quins són els canvis provocats per la digitalització en la societat i com afecta això les empreses. També aprendràs a elaborar un pla de Transformació Digital per a la teva organització a llarg i a curt termini, coneixeràs les principals estratègies i eines per elaborar l'anàlisi estratègica, la gestió de projectes, la millora comercial i el canvi cultural, tot això complementat amb casos reals d'empreses líders al nostre país i explicat per primers nivells dels seus equips directius.

Pràctiques

Aquest postgrau inclou la possibilitat de realitzar pràctiques extracurriculars. Es consideren un complement a les sessions lectives. No són de realització obligatòria.

Perspectives laborals

Directius, líders de projectes de transformació digital o persones clau de l'organització en aquest procés de canvi. Professionals de la comunicació i el màrqueting amb àmplia visió de negoci i amb capacitat d'emprendre projectes que treguin avantatge de l'entorn digital. Professionals d'operacions, vendes, recursos humans i altres llocs clau en la transformació de les organitzacions.

Promocions

  • Beneficia't dels nostres descomptes si ets antic alumne, pertanys a la comunitat UPF o treballes en una de les nostres institucions col·laboradores.
  • Ajudes externes
  • Informa't sobre les condicions avantatjoses que la UPF Barcelona School of Management ha acordat amb les principals entitats financeres.

 

Avantatges del curs

És l'única formació estructurada a Barcelona que se centra en el procés de transformació de les organitzacions i els negocis provocats per la digitalització, amb un enfocament global i no només centrat en els negocis basats en internet o en un únic àmbit funcional.

Tipus d'avaluació

Avaluació continuada 60%. Avaluació del projecte 40%.

Horari

Horari: Les sessions presencials s'impartiran en dilluns i dimecres de 18.30 a 21.30 h
Postgrau en Transformació Digital de les Organitzacions
Barcelona School of Management UPF
Campus i seus: Barcelona School of Management UPF
Barcelona School of
Balmes, 132-134 08008 Barcelona
Sol·licita informació
X