Postgrau en Xef Executiu
1043 Persones estan visitant aquest curs
Preu 6.000 €
Sol·licita informació
Postgrau en Xef Executiu
Sol·licita informació
Informació del curs
Postgrau
Presencial
Barcelona
30 crèdits
Preu 6.000 €
Descripció
Aquest Postgrau Xef Executiu és un curs de tres mesos de durada dissenyat específicament per a aquells xefs que desitgen fer un pas més en la seva formació acadèmica orientant-la cap a la Direcció Executiva de la Cuina Professional.
Es tracta d'un programa intens en què l'alumne recorre totes les funcions del Xef Executiu de forma teòrica i pràctica capacitant per a la direcció executiva de qualsevol cuina professional de forma immediata. En executar-els dijous i divendres pot complementar simultàniament amb qualsevol dels Programes CIB d'especialització culinària.
Es tracta d'un programa intens en què l'alumne recorre totes les funcions del Xef Executiu de forma teòrica i pràctica capacitant per a la direcció executiva de qualsevol cuina professional de forma immediata. En executar-els dijous i divendres pot complementar simultàniament amb qualsevol dels Programes CIB d'especialització culinària.
Temari
El programa inclou 5 mòduls formatius:
1. Empresa i Persones, que proporciona a l'alumne la visió empresarial de la seva cuina i l'encaixa en el context de l'equip humà que haurà de liderar.
2. Gestió Econòmica, que proporciona a l'alumne el context econòmic del seu treball incloent-hi els aspectes financers, de mesura i de control.
3. Gestió de Processos, que proporciona a l'alumne les eines i el criteri per a la gestió logística de la seva cuina i la seva gent.
4. Lateral Skills, que desenvolupa habilitats orientades a la gestió de les persones que componen el seu equip de treball i als proveïdors.
5. Workshops, compost per una sèrie de tallers pràctics orientats a la potenciació d'actituds relacionades amb les habilitats que es desenvolupen el Programa
1. Empresa i Persones, que proporciona a l'alumne la visió empresarial de la seva cuina i l'encaixa en el context de l'equip humà que haurà de liderar.
2. Gestió Econòmica, que proporciona a l'alumne el context econòmic del seu treball incloent-hi els aspectes financers, de mesura i de control.
3. Gestió de Processos, que proporciona a l'alumne les eines i el criteri per a la gestió logística de la seva cuina i la seva gent.
4. Lateral Skills, que desenvolupa habilitats orientades a la gestió de les persones que componen el seu equip de treball i als proveïdors.
5. Workshops, compost per una sèrie de tallers pràctics orientats a la potenciació d'actituds relacionades amb les habilitats que es desenvolupen el Programa
Destinataris
A qui va dirigit
• A Xefs que volen dirigir i liderar una cuina professional.
• A professionals que volen anar més enllà dels aspectes culinaris d'una cuina professional.
• A Directius i comandaments intermedis d'empreses de restauració i col·lectivitats.
• A Xefs que volen dirigir i liderar una cuina professional.
• A professionals que volen anar més enllà dels aspectes culinaris d'una cuina professional.
• A Directius i comandaments intermedis d'empreses de restauració i col·lectivitats.
Requisits
• Disposar d'un títol de Xef o tenir 5 anys d'experiència com a cuiner en una Cuina Professional
• Nivell avançat de castellà parlat i escrit.
• Nivell avançat en el maneig de Microsoft Excel o similar.
• (NOTA: Els alumnes que no compleixen aquest requisit poden inscriure al mòdul de formació extensible d'Habilitats Digitals per a la Restauració que inclou el maneig d'Excel.)
• Superar l'entrevista prèvia d'Admissió.
• Nivell avançat de castellà parlat i escrit.
• Nivell avançat en el maneig de Microsoft Excel o similar.
• (NOTA: Els alumnes que no compleixen aquest requisit poden inscriure al mòdul de formació extensible d'Habilitats Digitals per a la Restauració que inclou el maneig d'Excel.)
• Superar l'entrevista prèvia d'Admissió.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Prova d'accés
S'ha de superar un procés d'admissió.
Idiomes en els quals s'imparteix
Espanyol (PILOT, traducció simultània).
Durada
Data d'inici: 3 de setembre 2018. Durada: 3 mesos (13 setmanes). Hores lectives: 144. Exigeix, a més, treball d'estudi i elaboració addicional fora de l'horari lectiu.
Objectius
• Adquirir la visió i el llenguatge empresarial i de negoci de la cuina i del restaurant.
• Incorporar una actitud pròpia d'un líder capaç de dissenyar, gestionar i potenciar a un equip de treball complex i multidisciplinar.
• Capacitar en els aspectes financers, de mesura i de control econòmic d'una cuina eficient perquè sigui el més rendible possible complint els objectius marcats per l'empresa.
• Adquirir el coneixement per a la gestió logística, el control de provisions i la completa organització de la cuina de qualsevol restaurant.
• Desenvolupar habilitats orientades al lideratge, la gestió d'equips de treball i a la gestió de proveïdors
• Potenciar les actituds necessàries per assumir els riscos de la innovació des del lideratge.
• Incorporar una actitud pròpia d'un líder capaç de dissenyar, gestionar i potenciar a un equip de treball complex i multidisciplinar.
• Capacitar en els aspectes financers, de mesura i de control econòmic d'una cuina eficient perquè sigui el més rendible possible complint els objectius marcats per l'empresa.
• Adquirir el coneixement per a la gestió logística, el control de provisions i la completa organització de la cuina de qualsevol restaurant.
• Desenvolupar habilitats orientades al lideratge, la gestió d'equips de treball i a la gestió de proveïdors
• Potenciar les actituds necessàries per assumir els riscos de la innovació des del lideratge.
Titulació obtinguda
Títol propi de Postgrau CIB.
Professorat
Director del programa: Ferran Fisas.
Ferran Fisas és un empresari, formador i conferenciant internacional nascut a Girona el 1959. Ferran és un expert en processos de canvi i està especialitzat en canvis generacionals. Ha emprès multitud de projectes empresarials en diferents països d'Europa i Amèrica en àmbits tan diferents com la tecnologia, la supercomputació, internet, publicitat, música, restauració, hoteleria i indústria pesada. És Soci Consultor de EXAUDI FBC amb seu a Houston (USA), i Soci Fundador de l'Culinary Institute of Barcelona de la qual és el seu President des 2017.
Horari
Dijous i divendres de 8h a 14h o de 15h a 21h.
Postgrau en Xef Executiu
Culinary Institute of Barcelona CIB
Campus i seus: Culinary Institute of Barcelona CIB
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020
Barcelona