Postgrau en Xef Executiu

1032 Persones estan visitant aquest curs
Preu 6.000 €
Sol·licita informació
Culinary Institute of Barcelona CIB
Postgrau en Xef Executiu
Sol·licita informació
Postgrau
Presencial
Barcelona
30 crèdits
Preu 6.000 €

Descripció

Aquest Postgrau Xef Executiu és un curs de tres mesos de durada dissenyat específicament per a aquells xefs que desitgen fer un pas més en la seva formació acadèmica orientant-la cap a la Direcció Executiva de la Cuina Professional.
Es tracta d'un programa intens en què l'alumne recorre totes les funcions del Xef Executiu de forma teòrica i pràctica capacitant per a la direcció executiva de qualsevol cuina professional de forma immediata. En executar-els dijous i divendres pot complementar simultàniament amb qualsevol dels Programes CIB d'especialització culinària.

Temari

El programa inclou 5 mòduls formatius:
1. Empresa i Persones, que proporciona a l'alumne la visió empresarial de la seva cuina i l'encaixa en el context de l'equip humà que haurà de liderar.
2. Gestió Econòmica, que proporciona a l'alumne el context econòmic del seu treball incloent-hi els aspectes financers, de mesura i de control.
3. Gestió de Processos, que proporciona a l'alumne les eines i el criteri per a la gestió logística de la seva cuina i la seva gent.
4. Lateral Skills, que desenvolupa habilitats orientades a la gestió de les persones que componen el seu equip de treball i als proveïdors.
5. Workshops, compost per una sèrie de tallers pràctics orientats a la potenciació d'actituds relacionades amb les habilitats que es desenvolupen el Programa

Destinataris

A qui va dirigit
A Xefs que volen dirigir i liderar una cuina professional.
A professionals que volen anar més enllà dels aspectes culinaris d'una cuina professional.
A Directius i comandaments intermedis d'empreses de restauració i col·lectivitats.

Requisits

Disposar d'un títol de Xef o tenir 5 anys d'experiència com a cuiner en una Cuina Professional
Nivell avançat de castellà parlat i escrit.
Nivell avançat en el maneig de Microsoft Excel o similar.
(NOTA: Els alumnes que no compleixen aquest requisit poden inscriure al mòdul de formació extensible d'Habilitats Digitals per a la Restauració que inclou el maneig d'Excel.)
Superar l'entrevista prèvia d'Admissió.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Durada

Data d'inici: 3 de setembre 2018. Durada: 3 mesos (13 setmanes). Hores lectives: 144. Exigeix, a més, treball d'estudi i elaboració addicional fora de l'horari lectiu.

Objectius

Adquirir la visió i el llenguatge empresarial i de negoci de la cuina i del restaurant.
Incorporar una actitud pròpia d'un líder capaç de dissenyar, gestionar i potenciar a un equip de treball complex i multidisciplinar.
Capacitar en els aspectes financers, de mesura i de control econòmic d'una cuina eficient perquè sigui el més rendible possible complint els objectius marcats per l'empresa.
Adquirir el coneixement per a la gestió logística, el control de provisions i la completa organització de la cuina de qualsevol restaurant.
Desenvolupar habilitats orientades al lideratge, la gestió d'equips de treball i a la gestió de proveïdors
Potenciar les actituds necessàries per assumir els riscos de la innovació des del lideratge.

Titulació obtinguda

Títol propi de Postgrau CIB.

Professorat

Director del programa: Ferran Fisas. Ferran Fisas és un empresari, formador i conferenciant internacional nascut a Girona el 1959. Ferran és un expert en processos de canvi i està especialitzat en canvis generacionals. Ha emprès multitud de projectes empresarials en diferents països d'Europa i Amèrica en àmbits tan diferents com la tecnologia, la supercomputació, internet, publicitat, música, restauració, hoteleria i indústria pesada. És Soci Consultor de EXAUDI FBC amb seu a Houston (USA), i Soci Fundador de l'Culinary Institute of Barcelona de la qual és el seu President des 2017.

Horari

Dijous i divendres de 8h a 14h o de 15h a 21h.
Postgrau en Xef Executiu
Culinary Institute of Barcelona CIB
Campus i seus: Culinary Institute of Barcelona CIB
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51 08020 Barcelona
Sol·licita informació
X