Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau en Xef Executiu

Culinary Institute of Barcelona CIB

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
6.000 €

Descripció

Aquest Postgrau Xef Executiu és un curs de tres mesos de durada dissenyat específicament per a aquells xefs que desitgen fer un pas més en la seva formació acadèmica orientant-la cap a la Direcció Executiva de la Cuina Professional.

Es tracta d'un programa intens en què l'alumne recorre totes les funcions del Xef Executiu de forma teòrica i pràctica capacitant per a la direcció executiva de qualsevol cuina professional de forma immediata. En executar-els dijous i divendres pot complementar simultàniament amb qualsevol dels Programes CIB d'especialització culinària.

Veure més

Temari del curs

El programa inclou 5 mòduls formatius:
1. Empresa i Persones, que proporciona a l'alumne la visió empresarial de la seva cuina i l'encaixa en el context de l'equip humà que haurà de liderar.
2. Gestió Econòmica, que proporciona a l'alumne el context econòmic del seu treball incloent-hi els aspectes financers, de mesura i de control.
3. Gestió de Processos, que proporciona a l'alumne les eines i el criteri per a la gestió logística de la seva cuina i la seva gent.
4. Lateral Skills, que desenvolupa habilitats orientades a la gestió de les persones que componen el seu equip de treball i als proveïdors.
5. Workshops, compost per una sèrie de tallers pràctics orientats a la potenciació d'actituds relacionades amb les habilitats que es desenvolupen el Programa
Veure més

Destinataris

A qui va dirigit

A Xefs que volen dirigir i liderar una cuina professional.

A professionals que volen anar més enllà dels aspectes culinaris d'una cuina professional.

A Directius i comandaments intermedis d'empreses de restauració i col·lectivitats.

Requisits

Disposar d'un títol de Xef o tenir 5 anys d'experiència com a cuiner en una Cuina Professional

Nivell avançat de castellà parlat i escrit.

Nivell avançat en el maneig de Microsoft Excel o similar.

(NOTA: Els alumnes que no compleixen aquest requisit poden inscriure al mòdul de formació extensible d'Habilitats Digitals per a la Restauració que inclou el maneig d'Excel.)

Superar l'entrevista prèvia d'Admissió.

Veure més

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Horari/Torn

Dijous i divendres de 8h a 14h o de 15h a 21h.

Places

24

Durada

Data d'inici: 3 de setembre 2018. Durada: 3 mesos (13 setmanes). Hores lectives: 144. Exigeix, a més, treball d'estudi i elaboració addicional fora de l'horari lectiu.

Objetius

Adquirir la visió i el llenguatge empresarial i de negoci de la cuina i del restaurant.

Incorporar una actitud pròpia d'un líder capaç de dissenyar, gestionar i potenciar a un equip de treball complex i multidisciplinar.

Capacitar en els aspectes financers, de mesura i de control econòmic d'una cuina eficient perquè sigui el més rendible possible complint els objectius marcats per l'empresa.

Adquirir el coneixement per a la gestió logística, el control de provisions i la completa organització de la cuina de qualsevol restaurant.

Desenvolupar habilitats orientades al lideratge, la gestió d'equips de treball i a la gestió de proveïdors

Potenciar les actituds necessàries per assumir els riscos de la innovació des del lideratge.

Titulació obtinguda

Títol propi de Postgrau CIB.

Preu

6.000 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Xef Executiu

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en Xef Executiu