Curs de Preparació de la PAP per Accedir als Graus d'Educació Infantil i Primària

Curs
Presencial | On-line | Semi-presencial
Consulteu el preu

Descripció

Per a accedir als graus universitaris d'educació infantil i primària de les universitats públiques i privades de Catalunya és necessari superar una prova d'aptitud personal (PAP) al marge de les proves d'accés a la universitat (PAU). Aquesta prova té com a objecte millorar el nivell dels alumnes que ingressen en el grau docent.
Des d'Institut Numància Formació posem a la teva disposició tot el que necessites per a aconseguir-ho: classes presencials, professors especialitzats en cada matèria, tutories personalitzades, campus virtual… entre moltes altres coses!
No pots assistir a les classes per treball o qualsevol altra raó? No et preocupis! També t'oferim la possibilitat de preparar el curs prova d'accés a grau superior de manera semipresencial o en línia amb classes en directe via Streaming. Sempre estarem oberts a escoltar les teves necessitats i t'acompanyarem durant tot el procés, fins que l'aconsegueixis.
La PAP consisteix en dos exàmens:
⇒ Competència comunicativa i raonament crític.
⇒ Competència lògic matemàtica.
La qualificació final de la PAP és apte/a o no apte/a. Es considerarà apte/a quan la nota mitjana dels dos exàmens sigui igual o superior a cinc punts. Per a poder realitzar la mitjana cadascun dels exàmens haurà de tenir una nota igual o superior a quatre punts.
Una vegada superada, la PAP tindrà validesa indefinida.

Metodologia

Tots els nostres cursos s'imparteixen de manera presencial, semipresencial o en línia amb suport de Streaming perquè puguis triar la metodologia que més s'adapti als teus interessos.
Curs de Preparació de la PAP per Accedir als Graus d'Educació Infantil i Primària
Institut Numància Formació
Campus i seus: Institut Numància Formació
Institut Numància Formació
C/ Numància, 22 08029 Barcelona
Cursos més populars
X