Programa Superior en Direcció i Administració d'Empreses (distància / online)

52 Persones han demanat informació
1071 Persones estan visitant aquest curs
entre 5.000 € i 10.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
EAE Online Blended
Programa Superior en Direcció i Administració d'Empreses (distància / online)
Sol·licita informació
Curs
On-line | Distància
entre 5.000 € i 10.000 €

Descripció

El Programa Superior en Direcció i Administració d'Empreses -PDAE- ofereix una visió global de la gestió dels diferents departaments de l'empresa, de manera que l'alumne estarà capacitat per desenvolupar les seves funcions en qualsevol d'ells.
El programa té entre els seus objectius el creixement professional de l'alumne a través del desenvolupament de competències transversals i específiques.
L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes, el treball en equip i els recursos d'aprenentatge a l'abast dels participants asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après.

Temari

  • Estratègia Empresarial
  • Màrqueting
  • Comptabilitat
  • Control de Gestió
  • Recursos Humans
  • Logística empresarial
  • Habilitats directives

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

El model a distància - en línia d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses i IL3 - UB es fonamenta en l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. El programa s'estructura al voltant de set grans eixos formatius que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa: Assessor docent actiu Casos Pràctics Simuladors Pla de Negoci Campus Virtual Mòduls en línia

Titulació obtinguda

Els alumnes que completin amb èxit el programa obtindran una doble titulació de: Campus Barcelona: EAE+ UB Campus Madrid: EAE + Universidad Rey Juan Carlos

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.

Beca Desenvolupament Integral Pimes
Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.

Beca Dona Directiva
Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajuts per aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.

Beca Discapacitat Acreditada
Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajuts per a aquest col · lectiu.

Beca Excel · lència Acadèmica EAE
EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel · lència Acadèmica EAE.

Beca Emprenedors
Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.

Beca Directius
Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Borsa de treball

Sí.
Programa Superior en Direcció i Administració d'Empreses (distància / online)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X