Programa Superior en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic (distància / online)

1045 Persones estan visitant aquest curs
entre 5.000 € i 10.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
EAE Online Blended
Programa Superior en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic (distància / online)
Sol·licita informació
Curs
On-line | Distància
entre 5.000 € i 10.000 €

Descripció

El Programa Superior en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic -PMDC es dirigeix ??a tots aquells professionals interessats en especialitzar-se en aquestes dues àrees. I també a tots aquells emprenedors que volen iniciar negocis basats en entorns digitals i volen conèixer les claus i oportunitats que ofereix Internet.
Al programa es desenvolupen tots els temes claus del màrqueting online i del comerç electrònic, i per això s'utilitzen múltiples recursos digitals, simuladors i altres recursos que faciliten l'aprenentatge i l'aplicació pràctica dels continguts.

Temari

  • Marc estratègic en entorns digitals
  • Eines de màrqueting digital
  • Pla de Màrqueting Digital: Social Media i Community management
  • Comerç electrònic

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

El model a distància / online d'EAE s'ha dissenyat perquè cada alumne adquireixi i treballi els continguts de manera autònoma i ordenada, adaptant-los a les seves necessitats. Els alumnes compten en tot moment amb el suport de l'ampli equip de tutors, que faciliten l'aprenentatge i l'aplicació pràctica dels continguts. Aquest nou model formatiu permet el contacte i l'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes. Alhora, posa a l'abast de tots els participants els recursos d'aprenentatge necessaris que asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata d'allò après. El programa s'estructura al voltant de diferents recursos pedagògics que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa i l'ajuden a culminar amb èxit el seu aprenentatge. Assessor docent actiu Casos Pràctics Simuladors - Role Play Projecte final autoritzat Campus Virtual Aula de debats i anàlisi Webinars Observatori de Màrqueting

Titulació obtinguda

Campus Barcelona: EAE + UB Campus Madrid: EAE + Universidad Rey Juan Carlos

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.

Beca Desenvolupament Integral Pimes
Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.

Beca Dona Directiva
Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajuts per aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.

Beca Discapacitat Acreditada
Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajuts per a aquest col · lectiu.

Beca Excel · lència Acadèmica EAE
EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel · lència Acadèmica EAE.

Beca Emprenedors
Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.

Beca Directius
Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Borsa de treball

Sí.
Programa Superior en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic (distància / online)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X