EAE Online - Blended

Programa Superior en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic (distància / online)

EAE Online - Blended

Curs
On-line | Distància

Descripció

El Programa Superior en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic-PMDC s'adreça a tots aquells professionals interessats en especialitzar-se en aquestes dues àrees. I també a tots aquells emprenedors que volen iniciar negocis basats en entorns digitals i volen conèixer les claus i oportunitats que ofereix Internet.En el programa es desenvolupen tots els temes claus del màrqueting online i del comerç electrònic, i per això s'utilitzen múltiples recursos digitals, simuladors i altres recursos que faciliten l'aprenentatge i l'aplicació pràctica dels continguts.

En finalitzar el programa, l'alumne serà capaç de:

  • Dominar les tècniques del comerç electrònic, de la venda en xarxa i de la generació de trànsit cap a les pàgines web.

  • Aprofundir en temes de posicionament web, desenvolupament de webs d'èxit, CRM, e-mail màrqueting o Social Media Màrqueting.

  • Dissenyar campanyes publicitàries a Internet.

  • Gestionar campanyes New Media (multicanal) i realitzar estratègies de màrqueting d'afiliació.

  • Aplicar les noves eines del màrqueting 2.0.

  • Canviar la forma en la qual l'empresa es relaciona, comunica i gestiona la seva relació amb els clients i mercats per adaptar-los a l'economia a la societat actual.
Beneficis:


  • Doble titulació: Les persones que completin amb èxit el programa obtindran una doble titulació d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses i d'IL3 - Universitat de Barcelona.

  • Carnet de l'alumne d'EAE i UB: Els alumnes matriculats disposen del carnet d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses i de la Universitat de Barcelona, beneficiant-se dels avantatges i serveis d'ambdues.

  • Borsa de Treball: L'alumne interessat té a la seva disposició la borsa de treball d'IL3 - Universitat de Barcelona. L'accés a la borsa es realitza directament a través del campus virtual. La borsa de treball també està a disposició d'aquelles empreses que desitgen incorporar alumnes d'EAE en els seus processos de selecció.Veure més

Temari del curs

Contingut del Programa

     Estratègia en entorns digitals
     Comerç electrònic
     Màrqueting online i gestió de clients
     Captació de clients
     El pla de Màrqueting en línia
     Social Media Màrqueting
     SEO i Màrqueting de cercadors
     SEM
     Màrqueting d'afiliació
     Publicitat en línia
     Comunitat d'Aprenentatge
     Màrqueting relacional i CRM

Metodologia

El model a distància / online d'EAE s'ha dissenyat perquè cada alumne adquireixi i treballi els continguts de manera autònoma i ordenada, adaptant-los a les seves necessitats. Els alumnes compten en tot moment amb el suport de l'ampli equip de tutors, que faciliten l'aprenentatge i l'aplicació pràctica dels continguts.
Aquest nou model formatiu permet el contacte i l'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes. Alhora, posa a l'abast de tots els participants els recursos d'aprenentatge necessaris que asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata d'allò après.
El programa s'estructura al voltant de diferents recursos pedagògics que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa i l'ajuden a culminar amb èxit el seu aprenentatge.
Assessor docent actiu
Casos Pràctics
Simuladors - Role Play
Projecte final autoritzat
Campus Virtual
Aula de debats i anàlisi
Webinars
Observatori de Màrqueting

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindran una doble titulació d'EAE Escola d'Administració d'Empreses i d'IL3 Universitat de Barcelona.

Els alumnes que realitzin el programa superior en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic podran obtenir una certificació de Google Adwords.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.Beca Desenvolupament Integral Pimes

Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.Beca Dona Directiva

Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajuts per aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.Beca Discapacitat Acreditada

Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajuts per a aquest col · lectiu.Beca Excel · lència Acadèmica EAE

EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel · lència Acadèmica EAE.Beca Emprenedors

Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.Beca Directius

Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Programa Superior en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic (distància / online)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Programa Superior en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic (distància / online)