Programa Superior Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)

Ostelea (2)

 • Postgrau
 • On-line | Distància
 • 30 crèdits

Descripció

El Programa Superior en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci és un programa innovador, amb una metodologia adaptada a l'entorn empresarial, que sorgeix per donar resposta als reptes i necessitats del sector, tant d'empreses públiques com privades.
El programa es divideix en 30 crèdits comuns amb un itinerari dirigit a l'especialització i la gestió amb un sentit fonamentalment pràctic, on es combinen els coneixements amb el desenvolupament personal i professional de l'alumne.
El programa, que es desenvolupa sota una metodologia distància en línia o semipresencial, pot realitzar-se en 9 mesos, gràcies al seu model d'aprenentatge flexible que s'adapta a les necessitats dels participants.
Si vols especialitzar-te en organització d'esdeveniments, protocol i turisme de negoci, però no disposes d'una titulació universitària, ni de temps per assistir a classe o bé vols fer compatible la teva vida familiar i laboral amb la teva formació, aquest és el programa que necessites.
En acabar, rebràs una triple titulació de programa superior expedida per la Universitat de Lleida, l'EAE Business School i Ostelea.

L'objectiu d'aquest programa és preparar i capacitar professionals per a l'organització d'esdeveniments culturals, gestió d'esdeveniments organitzats per empreses patrocinadores i el treball en departaments d'institucions públiques dedicades a la implementació de polítiques culturals, patrimonials i artístiques.

Raons per estudiar el Programa Superior en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci a Ostelea:
 • El turisme de negocis segueix creixent i manté un elevat potencial de desenvolupament, tant a Espanya com a la resta del món, això el converteix en un sector que ofereix moltes oportunitats professionals.
 • Espanya és un dels principals països del món en el sector del turisme de negocis o MICE, a causa de l'elevat nombre d'esdeveniments de caràcter internacional que s'organitzen anualment, de manera que les empreses necessiten professionals preparats amb coneixements del sector.
 • El Programa Superior de Ostelea compta a més amb la garantia de dos partners que són un referent en el sector de la formació a nivell nacional: EAE Business School, segona escola de negocis més prestigiosa d'Espanya segons Rànquing Merco 2014; i la Universitat de Lleida, primera universitat pública d'Espanya en qualitat docent, segons la Fundació Coneixement i Desenvolupament, que recentment ha estat distingida com a Campus d'Excel·lència Internacional.

Temari

Mòdul 1: Introducció al turisme de negocis
 • Introducció al turisme de negocis
 • Comunicació corporativa i relacions públiques
Mòdul 2: Gestió d'esdeveniments
 • Concepció global d'esdeveniments
 • Implementació, gestió i producció d'esdeveniments
Mòdul 3: Protocol
 • Protocol en les relacions socials
 • Protocol oficial i privat
Mòdul 4: Comunicació d'esdeveniments
 • La comunicació dels esdeveniments

Destinataris

El programa superior es dirigeix a totes aquelles persones amb o sense titulació universitària (no és requisit d'accés al programa) que volen especialitzar-se en l'organització d'esdeveniments, protocol i turisme de negocis, però no disposen de temps per assistir a classe; o bé volen fer compatible la seva vida laboral i familiar amb la seva formació, aprofitant la flexibilitat de la metodologia docent sota la qual es desenvolupa aquest programa.

Objectius

 • Desenvolupar esdeveniments culturals per a empreses del sector.
 • Gestionar esdeveniments organitzats per empreses patrocinadores.
 • Treballar en departaments d'institucions públiques dedicades a la implementació de polítiques culturals, patrimonials i artístiques.
 • Organitzar fires i altres actes de promoció comercial, així com el hosting de congressos.
 • Organitzar fires i altres actes de promoció comercial, així com el hosting de congressos. convencions, conferències i altres congressos en establiments hotelers

Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà triple titulació: El títol de Programa Superior en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality. El títol de Programa Superior en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per EAE Business School. La titulació de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals

En finalitzar el programa superior l'alumne estarà preparat per a: Organitzar esdeveniments culturals per a empreses privades, públiques o clients individuals. Gestionar i organitzar esdeveniments de patrocini, esponsorització i mecenatge per a empreses que utilitzin aquestes tècniques com a forma de comunicació amb el seu mercat .. Desenvolupar la seva carrera professional en agències de relacions públiques i de comunicació dedicades a l'organització d'esdeveniments i actes de promoció comercial per als seus clients. Ser el responsable, dins d'una cadena o establiment hoteler, de l'organització dels esdeveniments, conveccions i conferències que se celebren. El Servei de Carreres Professions canalitza i serveix de punt de trobada entre els alumnes, exalumnes i les empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials que demanen professionals del sector formats en Ostelea.

Promocions

Plans de beques per als candidats admesos.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Programa Superior Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)
També et recomanem aquests cursos
X