Ostelea (2)

Programa Superior Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)

Ostelea (2)

Postgrau
On-line | Distància
30 Crèdits
4.400 €

Descripció


El Programa Superior en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci és un programa innovador, amb una metodologia adaptada a l'entorn empresarial, que sorgeix per donar resposta als reptes i necessitats del sector, tant d'empreses públiques com privades.

El programa es divideix en 30 crèdits comuns amb un itinerari dirigit a l'especialització i la gestió amb un sentit fonamentalment pràctic, on es combinen els coneixements amb el desenvolupament personal i professional de l'alumne.

El programa, que es desenvolupa sota una metodologia distància en línia o semipresencial, pot realitzar-se en 9 mesos, gràcies al seu model d'aprenentatge flexible que s'adapta a les necessitats dels participants.

Si vols especialitzar-te en organització d'esdeveniments, protocol i turisme de negoci, però no disposes d'una titulació universitària, ni de temps per assistir a classe o bé vols fer compatible la teva vida familiar i laboral amb la teva formació, aquest és el programa que necessites.

En acabar, rebràs una triple titulació de programa superior expedida per la Universitat de Lleida, l'EAE Business School i Ostelea.L'objectiu d'aquest programa és preparar i capacitar professionals per a l'organització d'esdeveniments culturals, gestió d'esdeveniments organitzats per empreses patrocinadores i el treball en departaments d'institucions públiques dedicades a la implementació de polítiques culturals, patrimonials i artístiques.Raons per estudiar el Programa Superior en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci a Ostelea: • El turisme de negocis segueix creixent i manté un elevat potencial de desenvolupament, tant a Espanya com a la resta del món, això el converteix en un sector que ofereix moltes oportunitats professionals.

 • Espanya és un dels principals països del món en el sector del turisme de negocis o MICE, a causa de l'elevat nombre d'esdeveniments de caràcter internacional que s'organitzen anualment, de manera que les empreses necessiten professionals preparats amb coneixements del sector.

 • El Programa Superior de Ostelea compta a més amb la garantia de dos partners que són un referent en el sector de la formació a nivell nacional: EAE Business School, segona escola de negocis més prestigiosa d'Espanya segons Rànquing Merco 2014; i la Universitat de Lleida, primera universitat pública d'Espanya en qualitat docent, segons la Fundació Coneixement i Desenvolupament, que recentment ha estat distingida com a Campus d'Excel·lència Internacional.
Veure més

Temari del curs

Mòdul 1: Introducció al turisme de negocis
 • Introducció al turisme de negocis
 • Comunicació corporativa i relacions públiques
Mòdul 2: Gestió d'esdeveniments
 • Concepció global d'esdeveniments
 • Implementació, gestió i producció d'esdeveniments
Mòdul 3: Protocol
 • Protocol en les relacions socials
 • Protocol oficial i privat
Mòdul 4: Comunicació d'esdeveniments
 • La comunicació dels esdeveniments

Destinataris

El programa superior es dirigeix a totes aquelles persones amb o sense titulació universitària (no és requisit d'accés al programa) que volen especialitzar-se en l'organització d'esdeveniments, protocol i turisme de negocis, però no disposen de temps per assistir a classe; o bé volen fer compatible la seva vida laboral i familiar amb la seva formació, aprofitant la flexibilitat de la metodologia docent sota la qual es desenvolupa aquest programa.

Objectius


 • Desenvolupar esdeveniments culturals per a empreses del sector.

 • Gestionar esdeveniments organitzats per empreses patrocinadores.

 • Treballar en departaments d'institucions públiques dedicades a la implementació de polítiques culturals, patrimonials i artístiques.

 • Organitzar fires i altres actes de promoció comercial, així com el hosting de congressos.

 • Organitzar fires i altres actes de promoció comercial, així com el hosting de congressos. convencions, conferències i altres congressos en establiments hotelersTitulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà triple titulació:

El títol de Programa Superior en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality.
El títol de Programa Superior en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per EAE Business School.
La titulació de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals

En finalitzar el programa superior l'alumne estarà preparat per a:

Organitzar esdeveniments culturals per a empreses privades, públiques o clients individuals.
Gestionar i organitzar esdeveniments de patrocini, esponsorització i mecenatge per a empreses que utilitzin aquestes tècniques com a forma de comunicació amb el seu mercat ..
Desenvolupar la seva carrera professional en agències de relacions públiques i de comunicació dedicades a l'organització d'esdeveniments i actes de promoció comercial per als seus clients.
Ser el responsable, dins d'una cadena o establiment hoteler, de l'organització dels esdeveniments, conveccions i conferències que se celebren.

El Servei de Carreres Professions canalitza i serveix de punt de trobada entre els alumnes, exalumnes i les empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials que demanen professionals del sector formats en Ostelea.

Promocions

Plans de beques per als candidats admesos.

Preu

4.400 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Programa Superior Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Programa Superior Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)