Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 45 anys Online

1102 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Aurea7 Formació
Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 45 anys Online
Sol·licita informació
Curs
Presencial | On-line
Manresa (Barcelona)
Consulteu el preu

Descripció

Aquest curs permet preparar la prova d'accés a la universitat per a majors de 45 anys perquè tots els alumnes que participin puguin accedir a qualsevol grau universitari de qualsevol universitat de Catalunya.
El curs consta d'un material didàctic preparat per a formadors especialistes en cadascuna de les matèries, que segueix estrictament el temari marcat per la Secretaria d'Universitats i Recerca per cada assignatura, i s'enfoca en la superació de la prova, la qual cosa ajuda a tenir un alt índex d'aprovats.
A més dels materials, hauràs tutors especialistes que faran classes dels punts més importants de cada assignatura a través de la pissarra virtual, la planificació setmanal dels continguts a treballar, de resoldre dubtes a mesura que avenços amb el curs, han de comprovar l'evolució mitjançant simulacions de proves ...

Temari

Estructura de la prova:
Per a poder ser admès a la universitat cal superar una prova d'accés i realitzar una entrevista personal:
1. Prova d'accés. Aquesta prova consta de tres exàmens: Català, Castellà i Comentari de text.
2. Entrevista personal. Aquesta es realitza a la universitat on es vol accedir i només la realitzaran els candidats que hagin superat la prova d'accés per a majors de 45 anys. L'entrevista només tindrà validesa l'any en què es realitza i per accedir a un sol centre d'estudis.

Requisits

Per poder fer la prova s'han de tenir 45 anys o més abans de l'1 d'octubre de l'any en què es realitza la prova i no haver superat les proves PAU o Equivalent.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Amb el curs online disposaràs de: Accés al Campus Virtual, on tindràs els materials i exercicis autocorregibles creats per l'equip de professors de Aurea7, perquè puguis preparar-te per realitzar la prova, en l'horari que millor et vagi. Tutors que t'ajudaran a realitzar la planificació de cada assignatura i realitzaran un seguiment mitjançant simulacions de proves, perquè arribis a l'examen ben preparat. També t'ajudaran a solucionar dubtes que et vagin sorgint, a mesura que vagis introduint temari. Classes en directe dels punts clau de cada assignatura mitjançant la pissarra virtual, que podràs veure en diferit en qualsevol moment del curs. Exàmens d'anys anteriors amb solució, perquè puguis practicar abans de l'examen. Els materials i exercicis segueixen estrictament el temari marcat per la Secretaria d'Universitats i Recerca per a cada assignatura, i s'orienten a la superació de la prova, fet que ajuda a tenir un alt índex d'aprovat.

Idiomes en els quals s'imparteix

El curs s'imparteix en castellà o català.

Durada

El curs s'inicia l'última setmana de setembre, i finalitza un cop s'han realitzat les proves (maig). El curs es pot iniciar passat el mes de setembre, sempre que l'alumne pugui realitzar el curs i la prova satisfactòriament.

Lloc on s'imparteix el curs

Centre Aurea7 del C/Sant Josep nº8, 1r pis de Manresa
Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 45 anys Online
Aurea7 Formació
Campus i seus: Aurea7 Formació
Aurea7 Formació
C/ Sant Josep nº 8, planta 1ª 08242 Manresa (Barcelona)
Sol·licita informació
X