Curs per l'obtenció del títol del graduat en ESO Online

5 Persones han demanat informació
1054 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Aurea7 Formació
Curs per l'obtenció del títol del graduat en ESO Online
Sol·licita informació
Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

Aquest curs permet preparar la prova lliure per obtenir el graduat en educació secundària (ESO) que convoca el Departament d'Ensenyament en un curs acadèmic, i amb dues oportunitats per superar les proves. Tots els alumnes que hi participin i superin la prova obtindran el títol de graduat en educació secundària i podran accedir a estudis superiors o al mercat laboral.
El curs consta d'un material didàctic preparat per formadors especialistes en cadascuna de les matèries i de material cedit pel Departament d'Ensenyament, que segueix estrictament el temari marcat per la prova. Els materials s'enfoquen a la superació de la prova, fet que ajuda a tenir un alt índex d'aprovats.
A més dels materials, tindràs tutors especialistes que faran classes dels punts més importants de cada assignatura a través de la pissarra virtual, la planificació setmanal dels continguts a treballar, resoldran dubtes a mesura que avancis amb el curs, comprovaran l'evolució mitjançant simulacions de proves...

Temari

Estructura de la prova:
La prova que hauràs de realitzar consta de:
  • Part de comunicació: català, castellà i anglès.
  • Part científico-tecnològica: matemàtiques, naturals i tecnologia.
  • Part social: història i geografia.
Fent el curs podràs preparar-te i presentar-te a dues convocatòries per a fer les proves, la primera habitualment al febrer i la segona a l'abril/maig. Per tant, tindràs dues oportunitats per a superar la prova i obtenir el títol.
Per obtenir el títol has d'aprovar les tres parts. Si en una de les convocatòries aproves una o dues parts, la nota es guarda i ja no t'hi hauràs de tornar a presentar en la propera convocatòria.
D'altra banda, si aproves les tres parts a la primera convocatòria (la de febrer), obtindràs el títol de graduat en ESO, sense haver de fer la prova de la segona convocatòria, ni haver de continuar amb el curs.

Requisits

Per poder fer la prova has de tenir 18 anys o més el dia de realització de la prova.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Amb el curs online disposaràs de: Accés al Campus Virtual, on tindràs els materials i exercicis autocorregibles creats per l'equip de professors de Aurea7, perquè puguis preparar-te per realitzar la prova, en l'horari que millor et vagi. Tutors que t'ajudaran a realitzar la planificació de cada assignatura i realitzaran un seguiment mitjançant simulacions de proves, perquè arribis a l'examen ben preparat. També t'ajudaran a solucionar dubtes que et vagin sorgint, a mesura que vagis introduint temari. Classes en directe dels punts clau de cada assignatura mitjançant la pissarra virtual, que podràs veure en diferit en qualsevol moment del curs. Exàmens d'anys anteriors amb solució, perquè puguis practicar abans de l'examen. Els materials i exercicis segueixen estrictament el temari marcat per la Secretaria d'Universitats i Recerca per a cada assignatura, i s'orienten a la superació de la prova, fet que ajuda a tenir un alt índex d'aprovat.

Idiomes en els quals s'imparteix

El curs s'imparteix en català.

Durada

El curs s'inicia l'última setmana de setembre, i finalitza un cop s'han realitzat les proves (maig). El curs es pot iniciar passat el mes de setembre, sempre que l'alumne pugui realitzar el curs i la prova satisfactòriament.

Lloc on s'imparteix el curs

Centre Aurea7 del C/Sant Josep nº8, 1r pis de Manresa
Curs per l'obtenció del títol del graduat en ESO Online
Aurea7 Formació
Campus i seus: Aurea7 Formació
Aurea7 Formació
C/ Sant Josep nº 8, planta 1ª 08242 Manresa (Barcelona)
Sol·licita informació
X