MASTERD Profesionales

Curs de Secretariat Mèdic

MASTERD Profesionales

Curs
On-line | Semi-presencial
300 Hores

Descripció

MasterD, amb el curs de secretariat mèdic, t'ajuda a endinsar-te en el món de l'administració mèdica. Amb el curs de secretariat mèdic podràs ajudar el personal mèdic a complimentar els nombrosos paperassa que es veu obligat a realitzar.

El curs secretariat metge et prepara per ser un administratiu professional en qualsevol clínica o centre de salut privat. A més, et formarà en certs coneixements bàsics de medicina perquè puguis desenvolupar la teva activitat laboral sense problemes en serveis sanitaris.

Amb aquest curs de secretariat mèdic aprendràs a citar, rebre i registrar les dades dels pacients, controlar les existències i el material i participar en l'arxiu de documentació clínica.

Gràcies a una formació completa i guiada, i amb l'ajuda de professors experts, exercicis pràctics, classes en directe i videoclases 24 hores, estaràs preparat per assolir l'èxit professional.

A més, el curs de secretariat metge et permet treballar com a secretària o auxiliar en l'àrea administrativa d'empreses sanitàries, així com ocupar serveis administratius.


Veure més

Temari del curs

Mòdul 1. Gestió de clínica.
Mòdul 2. Cos humà i farmacologia.
Mòdul 3. Sistemes i serveis sanitaris.
Mòdul 4. Comunicació i atenció al pacient.
Mòdul 5. Omática.
Mòdul 6. Gestió de la informació en centres.

Metodologia

Campus online amb la millor tecnologia formativa.

Durada

La durada total del curs és de 300 hores, que corresponen a 12 ECTS. Disposaràs d'un període màxim de 12 mesos a partir de la data de matriculació per a completar el curs.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Secretariat Mèdic

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Secretariat Mèdic