Sstemas microinformàtics i xarxes

1021 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
EDUCEM BUSINESS, SL
Sstemas microinformàtics i xarxes
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau mitjà
Oficial / homologat
Presencial
Granollers (Barcelona)
2 anys
Consulteu el preu

Descripció

L'objectiu principal d'aquest cicle a EDUCEM és formar un/una bon/bona professional del món de la informàtica tant a nivell de conceptes i procediments com a nivell de les capacitats i actituds que, les empreses del sector ens han sol·licitat quan han necessitat incorporar tècnics informàtics a la seves plantilles.

Educem ofereix els tres cicles formatius d'informàtica, el de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes i els dos cicles de Grau Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma i el d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa. D'aquesta manera, l'alumne/a que cursi aquest cicle a EDUCEM pot fer després els cicles de Grau Superior (havent superat la prova d'accés o el curs específic d'accés als cicles formatius de grau superior que també preparem al nostre centre). EDUCEM aporta una àmplia experiència en la impartició d'informàtica i una estreta col·laboració amb les empreses de la comarca. Això ha afavorit que el cicle s'enfoqui segons els criteris més actuals i reals del món de la informàtica i que el nostre alumnat sigui molt sol·licitat per la xarxa empresarial de la comarca.

A més, busquem que els/les alumnes es motivin per a l'estudi, que vegin que és una activitat gratificant i agradable, que tot el que s'estudia té una finalitat real relacionada amb el món laboral i que cal reciclar-se per continuar essent un/una bon/bona professional. Per això, la nostra metodologia de treball és molt dinàmica i pràctica.

També volem destacar l'acció tutorial que duem a terme a EDUCEM. Els tutors estan en contacte continu amb l'alumne/a, fan el seguiment de la seva evolució en els estudis, mantenen entrevistes regulars amb els pares i les mares, fan un seguiment periòdic de les pràctiques i orienten a final de curs tant acadèmicament com professionalment.
El cicle aporta coneixements informàtics vistos des de totes les vessants que s'estructuren en diferents mòduls específics de la professió, per tal que l'alumne/a sigui capaç d'instal·lar, configurar i actualitzar els sistemes informàtics, serveis d'Internet, així com saber utilitzar amb profunditat les aplicacions ofimàtiques per resoldre diferents situacions, utilitzant sempre les darreres tecnologies existents en el mon empresarial.

Així mateix, les necessitats d'un mercat de treball integrat a la Unió Europea fan que la llengua anglesa esdevingui fonamental en la inserció laboral de l'alumnat dels cicles formatius. Per aquest motiu, en aquest cicle formatiu de grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes es dissenyen activitats d'ensenyament-aprenentatge que incorporen la utilització de la llengua anglesa així com el mòdul específic.

Temari

1r curs
Mòdul1 Muntatge i Manteniment d'Equips 198 hores
Mòdul 2 Sistemes Operatius Monolloc 132 hores
Mòdul 3 Aplicacions Ofimàtiques 165 hores
Mòdul 5 Xarxes Locals 165 hores
Mòdul 9 Formació i Orientació Laboral 99 hores
Mòdul 11 Anglès 66 hores

2n curs
Mòdul 4 Sistemes Operatius en xarxa 132 hores
Mòdul 6 Seguretat informàtica 132 hores
Mòdul 7 Serveis en xarxa 165 hores
Mòdul 8 Aplicacions web 198 hores
Mòdul 10 Empresa i iniciativa emprenedora 66 hores
Mòdul 11 Anglès 33 hores
Mòdul 12 Síntesi 99 hores
Mòdul 13 Formació en centres de treball 350 hores
Total cicle: 2000 hores

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Perspectives laborals

Tècnic instal·lador: reparador d?equips informàtics. Tècnic de suport informàtic. Tècnic de xarxes de dades Reparador de perifèrics de sistemes microinformàtics Comercial de microinformàtica Operador de sistemes Tècnic/a en el servei d?informació i assessorament a la clientela interna i externa en empreses de sistemes i aplicacions informàtics.
Sstemas microinformàtics i xarxes
EDUCEM BUSINESS, SL
Campus i seus: EDUCEM BUSINESS, SL
EDUCEM BUSINESS, SL
c/Joan Prim, 11 08400 Granollers (Barcelona)
Sol·licita informació
X