Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Quin és el paper de les families en l'orientació? No et perdis la nova edició de l'Ep!

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacción de Educaweb
Vols conèixer l'opinió dels orientadors/as sobre el paper que juguen les famílies quan un jove ha de triar uns estudis o professió? Educaweb ha elaborat un extens reportatge que mostra com s'enfronten els pares i mares a la presa de decisions dels seus fills en el moment de triar uns estudis o professió, les eines de les quals disposen per orientar-los millor i el punt de vista dels orientadors/as professionals en tot aquest procés.

Si t'interessa, no deixis de visitar Ep!, el suplement del butlletí amb informació de màxima actualitat i rellevància per als professionals del sector educatiu.

La finalitat de l'Ep! és avisar als lectors d'algun fet excepcional, destacar alguna notícia, assenyalar alguna dada o ressaltar algun article o entrevista que mereix la pena conèixer.


¡Hey! nueva publicación A partir d'un format visualment atractiu i navegable, els subscriptors als monogràfics i butlletins rebran, periòdicament, en el seu compte de correu electrònic, una entrevista, notícia, reportatge… de màxima actualitat i importància per a totes aquelles persones interessades en l'educació, la formació o el treball. A més, comptem amb una edició en català (Ep!) i una en castellà (¡Hey!)

T'interessen temes com el fracàs escolar, la investigació universitària, la convivència a les aules, les TIC…? No t'ho perdis! Subscriu-te a les nostres publicacions i estigues al dia de la informació més rellevant del món de l'educació.Deixa el teu comentari