Quin és el paper de les families en l'orientació? No et perdis la nova edició de l'Ep!

Redacción de Educaweb
10/10/2011

Vols conèixer l'opinió dels orientadors/as sobre el paper que juguen les famílies quan un jove ha de triar uns estudis o professió? Educaweb ha elaborat un extens reportatge que mostra com s'enfronten els pares i mares a la presa de decisions dels seus fills en el moment de triar uns estudis o professió, les eines de les quals disposen per orientar-los millor i el punt de vista dels orientadors/as professionals en tot aquest procés.

Si t'interessa, no deixis de visitar Ep!, el suplement del butlletí amb informació de màxima actualitat i rellevància per als professionals del sector educatiu.

La finalitat de l'Ep! és avisar als lectors d'algun fet excepcional, destacar alguna notícia, assenyalar alguna dada o ressaltar algun article o entrevista que mereix la pena conèixer.


¡Hey! nueva publicación A partir d'un format visualment atractiu i navegable, els subscriptors als monogràfics i butlletins rebran, periòdicament, en el seu compte de correu electrònic, una entrevista, notícia, reportatge… de màxima actualitat i importància per a totes aquelles persones interessades en l'educació, la formació o el treball. A més, comptem amb una edició en català (Ep!) i una en castellà (¡Hey!)

T'interessen temes com el fracàs escolar, la investigació universitària, la convivència a les aules, les TIC…? No t'ho perdis! Subscriu-te a les nostres publicacions i estigues al dia de la informació més rellevant del món de l'educació.Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou