Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Vols incloure el teu centre al Dossier d'Informació Acadèmica 2013? Aprofita aquesta oportunitat!

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Educaweb està preparant una nova edició del Dossier d'Informació Acadèmica 2013. Es tracta d'un llibre molt útil i pràctic que conté la informació descriptiva del sistema educatiu a Catalunya (ESO, Batxillerat, Cicles Formatius, PQPI, universitat…) així com recursos i consells per facilitar l'autoconeixement i contribuir al fet que els lectors puguin triar el seu itinerari formatiu i professional de forma òptima.

El llibre va dirigit a estudiants, famílies, professionals de l'educació i l'orientació i a centres interessats en el sistema educatiu, les seves característiques i les oportunitats d'itineraris formatius.

Educaweb t'ofereix la possibilitat que el teu centre aparegui en un anunci d'una pàgina a color en el dossier. Si estàs interessat a inserir publicitat en aquesta publicació pots posar-te en contacte amb el departament de publicitat enviant un correu electrònic a l'adreça: : publi@educaweb.com
Deixa el teu comentari