La Diputació de Barcelona ofereix xerrades durant la Jornada d'Orientació de Terrassa amb la col·laboració d'Educaweb

Redacció d'Educaweb
17/03/2014

El proper 25 de març se celebrarà a Terrassa (Barcelona) la VI Jornada d'Orientació de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Programis per a la Formació i la Inserció, una trobada que té com a objectiu mostrar els estudis professionalitzadors i complementar la tasca orientadora dels professionals de l'educació de la ciutat.

Durant la jornada, s'impartiran xerrades d'orientació sobre els cicles formatius de grau mitjà i els Programes per a la Formació i la Inserció (PFI), de forma simultània i agrupats per famílies professionals, amb l'objectiu d'informar als joves sobre els estudis i les seves sortides professionals.

Dins de les activitats previstes, l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona ofereix recursos de suport, que consisteixen en xerrades d'orientació i assessories individualitzades. Les orientadores d'Educaweb seran les responsables de dur a terme aquestes activitats, que consisteixen en:
La jornada es realitzarà en el Vapor Universitari de Terrassa (carrer Colom, 114), de 9h a 13.40h. La xerrada per a famílies s'impartirà a la Biblioteca Central.
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou