Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

La Diputació de Barcelona ofereix xerrades durant la Jornada d'Orientació de Terrassa amb la col·laboració d'Educaweb

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


El proper 25 de març se celebrarà a Terrassa (Barcelona) la VI Jornada d'Orientació de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Programis per a la Formació i la Inserció, una trobada que té com a objectiu mostrar els estudis professionalitzadors i complementar la tasca orientadora dels professionals de l'educació de la ciutat.

Durant la jornada, s'impartiran xerrades d'orientació sobre els cicles formatius de grau mitjà i els Programes per a la Formació i la Inserció (PFI), de forma simultània i agrupats per famílies professionals, amb l'objectiu d'informar als joves sobre els estudis i les seves sortides professionals.

Dins de les activitats previstes, l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona ofereix recursos de suport, que consisteixen en xerrades d'orientació i assessories individualitzades. Les orientadores d'Educaweb seran les responsables de dur a terme aquestes activitats, que consisteixen en:
  • Xerrada "Tens clar què estudiar? O de què vols treballar?" dirigida a joves inscrits que es troben en fase de transició educativa i no saben quin itinerari seguir
  • Orientació personalitzada: s'habilitarà un espai per orientar de forma individualitzada durant la Jornada.
  • Xerrada "El paper de les famílies en el futur acadèmic i professional dels seus fills i filles" dirigida a famílies amb l'objectiu que coneguin les oportunitats de formació que ofereix el sistema educatiu.
La jornada es realitzarà en el Vapor Universitari de Terrassa (carrer Colom, 114), de 9h a 13.40h. La xerrada per a famílies s'impartirà a la Biblioteca Central.
Deixa el teu comentari