Psicologia: tota la formació està al teu abast

Redacció d'Educaweb
23/07/2014

Et planteges estudiar la carrera de Psicologia? Per accedir a aquest grau universitari tens diverses opcions: el batxillerat i la selectivitat, la formació professional de grau superior i l'accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys.
 
Tingues en compte que la nota de tall sol superar el 7 de mitjana en la majoria de les universitats públiques: per exemple, en la Universitat de Sevilla, aquest curs 2013-2014 es requeria un 8,46; en la Universitat de Cadis, un 8,73, i en la Universitat d'Oviedo, un 9,208. Ja ho saps, treballa molt i esforça't per aconseguir els teus objectius!

Vols combinar educació i psicologia? T'interessa la psicopedagogia

Psicopedagogia inclou continguts de pedagogia i també de psicologia. L'objectiu és formar l'alumne perquè sigui competent en alguna de les àrees de treball següents: l'acció tutorial, l'orientació acadèmica i professional i l'atenció a la diversitat. Algunes de les funcions del psicopedagog són diagnosticar els problemes que dificulten el procés d'aprenentatge i trobar-hi solucions; oferir assessorament especialitzat, tant a alumnes com a pares i docents, en sistemes i tècniques d'estudi, mètodes d'ensenyament i procediments didàctics.
 
Abans de l'aplicació de l'Espai europeu d'educació superior, Psicopedagogia era una titulació de segon cicle i podien accedir-hi els llicenciats en Pedagogia, Psicologia, Magisteri i Educació social. T'interessa? Doncs has de saber que, actualment, s'ha convertit en un màster universitari.

Complementa la teva formació amb cursos específics de psicologia

Per exercir és necessari ser llicenciat en Psicologia. Amb l'arribada del pla Bolonya, les titulacions universitàries tenen una durada de quatre anys i han de complementar-se amb màsters o cursos de formació.
 
Voldries estudiar un màster o un curs de formació continuada? No saps quina especialitat triar? A continuació t'expliquem algunes de les opcions que pots trobar:
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou