Educaweb elabora la Guia pràctica per estudiar a l'estranger, orienta't!

Redacció d'Educaweb
06/05/2015

Estàs pensant a estudiar un grau universitari, un postgrau, un màster o un doctorat a l'estranger? Saps quines són les millors universitats del món? I els estudis més sol·licitats? Educaweb i DEP Institut han elaborat la Guia pràctica per estudiar a l'estranger, un llibre que inclou informació completa i exhaustiva sobre tot el que necessites saber per estudiar a l'estranger i planificar el teu futur laboral.

El llibre ha estat coordinat per Montserrat Oliveras, directora d'Educaweb i elaborat per Sílvia Amblàs, directora de DEP Institut, Neus Bosch, orientadora professional d'Educaweb i Gemma Latorre, responsable de projectes de DEP Institut.
 
L'objectiu d'aquesta publicació és ser un manual útil per a totes aquelles persones que es plantegen estudiar a l'estranger, facilitant el procés de presa de decisions oferint informació actualitzada. La Guia conté informació de 129 universitats de referència internacional, els 786 estudis universitaris més destacats agrupats per sectors professionals i les ciutats universitàries de 26 països.
 
Publicat per l'Editorial Planeta, pot adquirir-se en llibreries des d'aquesta setmana. També pot adquirir-se a la seu d'Educaweb a Barcelona, prèvia concertació a través d'e-mail:orientacion@educaweb.com
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou