Preguntes freqüents

Consulta les respostes a les preguntes més habituals realitzades a l’equip d’orientadors i orientadores d’Educaweb

Estudis per ser auxiliar administratiu

Què puc estudiar si vull treballar com a auxiliar administratiu o auxiliar administrativa?

Per accedir a llocs de treball d'auxiliar administratiu la Formació Professional ofereix estudis específics com el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gestió Administrativa.

És un estudi oficial d'FP que dura 2 cursos acadèmics i inclou uuna fase de formació en empreses.

Després de superar el cicle obtindràs el títol de Tècnic o Tècnica en Gestió Administrativa, i podràs treballar realitzant tasques de suport administratiu en empreses de qualsevol sector.

També et permetrà presentar-te a oposiciones per optar a les places de feina pública d'auxiliar administratiu que periòdicament convoquen els ajuntaments, diputacions provincials, comunitats autònomes i altres organismes públics.

A més del cicle d'FP, tingueu en compte que també existeixen Certificats Professionals de nivell 2 que proporcionen les competències necessàries per exercir com a auxiliar administratiu. Entre d'altres, podries cursar els Certificats Professionals en:

- Activitats de Gestió Administrativa

- Activitats Administratives en la Relació amb el Client

Si tens clar que aquest és el teu objectiu professional, pots informar-te sobre les vias d'accés als cicles d'FP de grau mitjà, sobre els continguts que s'imparteixen en el cicle en Gestió Administrativa i sobre les característiques dels Certificats Professionals.


Consulta en Educaweb l'oferta d'algunes de les formacions que et poden ajudar a aconseguir el teu objectiu professional:

Cicles d'FP en Gestió Administrativa

Preparació d'oposicions a administratiu i a auxiliar administratiu