Preguntes freqüents

Consulta les respostes a les preguntes més habituals realitzades a l’equip d’orientadors i orientadores d’Educaweb

Sortides professionals del Grau en Administració i Direcció d'Empreses

De què puc treballar després de superar la carrera d'ADE?

El Grau en Administració i Direcció d'Empreses té com a objectiu principal preparar professionals que exerceixin funcions directives i de gestió en qualsevol àrea d' una organització, tant en l'àmbit públic com privat.

Les competències que adquireixis en aquesta carrera universitària les podràs aplicar en empreses de qualsevol sector, institucions públiques i organismes internacionals, realitzant funcions com:

- Dissenyar un pla de viabilitat empresarial

- Exercir tasques de gestió en qualsevol àrea funcional d'una organització

- Elaborar un pla de màrqueting

- Utilitzar instruments d'anàlisi financera

- Reflectir i analitzar informació comptable

- Realitzar consultories empresarials i elaborar informes d'assessorament o

- Administrar, gestionar i dirigir una empresa 

També pots exercir com a professor o professora d'Educació Secundària en determinades especialitats, sempre que cursis també el Màster Universitari en Formació del Professorat.

A més, amb aquesta titulació et pots presentar a oposicions per accedir a ocupacions públiques relacionades amb tasques d'administració i gestió de diferents organismes, d'àmbit estatal i també autonòmic.

Tingueu en compte que, després de la carrera, els graduats i graduades en Administració i Direcció d'Empreses tenen la possibilitat d'ampliar la seva formació acadèmica amb estudis de postgrau, la qual cosa pot aportar una especialització extra al seu perfil professional.