66

Professions d'Indústria, mecànica, electricitat i electrònica

Filtrar
Els professors de disseny i tecnologia ensenyen als alumnes a dissenyar i crear objectes que tinguin una funció pràctica. Fan servir tota una sèrie de tècniques, com disseny assistit per ordinador (CAD) i coneixements artesanals pràctics.
Els operaris de la xarxa elèctrica mantenen i reparen els sistemes de generació d'electricitat. S'especialitzen a treballar en equips de subestacions, cables subterranis o línies elèctriques aèries.
Els tècnics especialistes d'assajos no destructius (END) proven la seguretat d'estructures, vehicles i embarcacions, incloent-hi avions, trens, ponts, preses i conductes per a gas o petroli. Els tècnics/especialistes d'END utilitzen diferents tècniques per buscar indicis de corrosió, danys o defecte...
Els maquetistes construeixen models o maquetes que serveixen als dissenyadors a fer-se una idea més precisa del resultat que tindrà el seu disseny, com s'integra en aquest entorn i com serà de pràctic. Treballen amb diversos materials, com fusta, plàstic i metall.
Els perforadors petroliers utilitzen la maquinària a les instal·lacions petrolieres terrestres o marines. El personal de perforació submarina està format per treballadors que fan diferents tasques.
Els planificadors de producció busquen formes de millorar els processos de producció. Controlen els nivells actuals de producció i ofereixen calendaris detallats per al treball a la planta de producció.