Serveis

Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Servei d’orientació

Descripció del centre

Deusto Formació és un centre formatiu privat que neix  l'any 2005. Des de l'inici de la seva activitat, Deusto Formació se centra en donar resposta a les demandes d'actualització i especialització professional que sorgeix en l'entorn empresarial. 
Dins de l'àmplia oferta formativa de Deusto Formació en les branques d'Empresa, TIC, Màrqueting i Disseny, es poden trobar 21 programes formatius amb els quals s'obté un diploma propi i un títol propi expedit per la Universitat Internacional de València. 
Cal destacar la metodologia d'aprenentatge com un dels punts forts de Deusto Formació. Es tracta d'una metodologia flexible que s'adapta a la disponibilitat de l'alumne. A més, la metodologia de Deusto Formació situa a l'alumne en el centre de l'aprenentatge i està basada en la qualitat dels materials formatius i en professors experts que ofereixen una atenció personalitzada. 
A Deusto Formació s'estableixen acords de col·laboració amb organitzacions nacionals i internacionals amb l'objectiu de poder aplicar tot l'après a nivell professional. Alguns exemples d'aquests acords són: Revista Harvard Deusto Business & Technology; Adobe System Incorporated; Sage; Autodesk; NanforIbèrica.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Possibilitat d'obtenir doble titulació amb universitats de renom
  • Una metodologia que se centra en l'alumne
  • Suports i entorns d'aprenentatge que asseguren progressos i l'aplicació professional immediata dels coneixements, d'una forma dinàmica, pràctica i flexible.
  • Suports d'aprenentatge que et permetran millorar les teves competències digitals i la teva actitud davant l'adquisició i aplicació de noves habilitats i coneixements.
  • Seguiment personalitzat per part del professorat i que et permetran marcar-te els teus propis objectius. 
  • Una metodologia flexible que permet a l'alumne adaptar la formació a les seves necessitats i ritme de vida.
  • Un ampli ventall d'eines i recursos d'aprenentatge com a activitats teòriques i pràctiques que mantenen la motivació al llarg de la formació. 
  • Formació orientada a la realitat laboral.
Experiència
Des dels inicis de l'activitat, Deusto Formació ha adquirit una gran experiència en el sector gràcies als de 26.000 alumnes que han format amb Deusto.
Aquesta experiència els permet actualitzar i desenvolupar el catàleg de cursos per a oferir una formació contínua de qualitat, fonamentalment pràctica.
Requisits d'admissió
A consultar amb el centre.
Model educatiu
Dinàmica, pràctica i flexible.
Què ofereix aquest centre
Deusto Formació compta amb un ampli catàleg de programes formatius en les branques d'Empresa, TIC, Màrqueting i Disseny. A més, dins de l'oferta formativa cal destacar la possibilitat d'obtenir doble titulació a través d'un diploma propi i un títol propi expedit per la Universitat Internacional de València.

Branques de coneixement dels cursos de Deusto Formació:
  • Cursos de Gestió i Administració d'empreses.
  • Cursos de Màrqueting i Comercial.
  • Cursos de Comptabilitat i Finances.
  • Cursos de Tecnologia i programació.
  • Cursos de Disseny, Arquitectura i Audiovisual.
  • Cursos de Recursos Humans.
Deusto Formació ofereix la possibilitat d'una formació completament personalitzada en la qual comptaràs amb professors experts que faran un seguiment continuo de la teva formació per a aconseguir els objectius propis de cada alumne. 
A més, el centre posa a la disposició de l'alumne una bossa d'ocupació gestionada per Randstad, empresa líder en recursos humans i amb més de 3000 ofertes d'ocupació diàries.
A qui es dirigeix
A Deusto Formació dirigeixen els seus programes formatius a totes aquelles persones que estan interessades a continuar formant-se en algunes de les àrees temàtiques dels cursos que s'imparteixen en el centre.
A més, es dirigeixen a aquells que busquen una formació que els permeti compaginar la seva vida professional i personal amb l'activitat formativa.

Altres centres que et poden interessar

Deusto Formación
X