ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Curs
Presencial
9 Mesos
  • Barcelona
consultar preu

Curs Professional de Cuina

Descripció

Aquest curs intensiu et s'iniciarà professionalment al món de la cuina: començant des de les bases, adquirint gradualment coneixements competitius imprescindibles per poder endinsar-i progressar en el món laboral.



Aquesta formació ofereix a l'alumne una base sòlida en coneixements teòrics i pràctics en matèries relacionades amb cuina així com de gestió, aprovisionament, planificació de menús, noves tecnologies, etcètera.

Veure més

Temari del curs

Sessions teòriques:
• Preelaboració i conservació dels aliments.
• Processos bàsics de rebosteria.
• Informàtica en restauració.
• Tècniques de cuina al buit.
• Coneixements de productes alimentaris.
• Introducció a la dietètica i nutrició.
• Gestió de costos.
• Tècniques culinàries.
• Creació de menús.
• Higiene i seguretat alimentària.
• Vi i gastronomia.
• Tecnologia en cuina.

Sessions demostratives:
• Elaboració del pa.
• Bolets.
• Carns de caça.
• Especejament de vedella.
• Pastes fresques i salses.
• El foie.
• Carpaccios i marinats.
• Marisc.
• Formatges.
• Postres nadalencs.
• Petit fours i mini postres.
• Servei de càtering i finger food.
• Cuina vegana.

Sessions pràctiques:
• Fons (Elaboració de fons, clarificació).
• Amanides.
• Llegums.
• Elaboració de peixos.
• Pastisseria, rebosteria i postres variats.
• Salses i els seus usos.
• Pastes.
• Verdures.
• Elaboració de carns.
• Tipus de cocció.
• Arrossos.
• Ous.
• Guarnicions.
 
Veure més

Destinataris

Persones adultes que o bé han tingut una experiència en hostaleria però mai s'han format i requereixen un diploma, o bé que fet altres estudis i volen fer un canvi de perfil professional orientat a la cuina que és el que sempre els ha agradat.

Metodologia


La formació es divideix en dos dies teòrics i dos dies pràctics. La formació teòrica es complementa amb classes pràctiques i demostratives, així com un campus virtual, que proporciona a l'alumne un suport per a les classes presencials i on-line alhora que resulta una eina de comunicació directa amb el professorat.

Horari/Torn

Quatre tardes a la setmana de 17 a 20h.

Durada

Període acadèmic: A consultar.

Titulació obtinguda

Curs professional de cuina. Titulació pròpia de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona reconegut pel Gremi d'Hotels de Barcelona i el Gremi de Restauració de Barcelona.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Professional de Cuina