Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

7 Persones han demanat informació
1030 Persones estan visitant aquest curs
Més de 10.000 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Sant Pol de Mar (Barcelona)
Més de 10.000 €

Descripció

Es l'evolució del postgrau en direcció de cuina, un programa pioner en formació gastronòmica a Europa que combina la teoria i la pràctica en un hotel-escola.
El curs es desenvolupa en classes teòriques, tallers pràctics i pràctiques professionals en el sector.
Per obtenir el títol de màster es necessari realitzar el projecte final de màster i les pràctiques professionals en el sector.
Dirigit a tots Aquells llicenciats / graduats en estudis gastronòmics, o bé professionals de sector que puguin demostrar sumi experiència i Coneixements previs.
La configuració d'EUHT StPOL com Hotel-Escola Permet que oferia a l'estudiant una estructura integrada per:
• Un hotel gastronòmic amb restaurant obert a el públic.
• Instal·lacions idònies per a l'aprenentatge teoricopràctic.
• 6 ambients de restauració: menús, carta, menús gastronòmics, banquetes, bufet, bar-cocteleria.
• Instal·lacions de cuina: classes demostratives, tallers de cuina i pastisseria, cuina de producció, amfiteatre de cuina i anàlisi sensorial.
• Residència per a estudiants.

Temari

El pla d'estudis inclou classes teòriques, classes pràctiques i masterclasses de xefs reconeguts de la gastronomia i l'alta cuina.
• Mòdul 1: Gestió i Administració de Cuina. 9 ECTS, 5 setmanes lectives.
• Mòdul 2: Tractament de productes i tècniques de cocció. 12 ECTS, 12 setmanes lectives.
• Mòdul 3: Creativitat i Innovació a la cuina. 8 ECTS, 6 setmanes lectives.
• Mòdul 4: Cuina per a Esdeveniments. 6,5 ECTS. 4 setmanes lectives.
• Mòdul 5: Pastisseria i Rebosteria per a Restaurants. 6,5 ECTS. 4 setmanes lectives.
• Projecte Final de Màster. 6 ECTS.
• Pràctiques finals en el sector. 12 ECTS.
Els alumnes que ho desitgin poden cursar el Master in Culinary Arts and Kitchen Management en anglès

Destinataris

El Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina es dirigeix a professionals de el sector i alumnes amb estudis previs en gastronomia, com la llicenciatura en gastronomia.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

S'ha de realitzar una entrevista personal amb un dels membres de Consell Directiu.

Durada

Durada: 8 mesos de classe, d'octubre a juny, a més de 3 a 6 mesos de pràctiques professionals en el sector.

Objectius

• Adquirir les competències de gestió i administració d'un departament de cuina.
• Saber aplicar les diferents tècniques de cocció en funció de l'tipus de cuina tradicional, moderna, d'avantguarda i temàtica.
• Saber aplicar les noves tècniques culinàries: buit, cuina molecular, nitrogen, etc.
• Conèixer i analitzar les experiències i tendències en la creativitat i innovació a la cuina.
• Adaptar-se a les tendències culinàries, aplicar processos creatius a la cuina i investigació constant.
• Dominar els processos de planificació documental de l'oferta gastronòmica de qualsevol categoria d'esdeveniments i controlar els seus costos.
• Aplicar els processos de sistematització i estandardització en l'elaboració de l'oferta gastronòmica dels diferents tipus d'esdeveniments.

Titulació obtinguda

Diploma de Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina per l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar i la Universitat de Girona. Per als alumnes que siguin titulats en carrera universitària oficial obtindran a més el Diploma de Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina per la Universitat de Girona. Per als alumnes sense estudis universitaris oficials obtindran el Diploma universitari d'Especialització en Gestió d'Arts culinàries.

Pràctiques

Pràctiques en el sector un cop acabades les classes. Aquestes són pràctiques d'incorporació professional i poden ser de 3 a 6 mesos.

Perspectives laborals

Cap de cuina, cap de partida, cap executiu de cuina, assessor gastronòmic, xef executiu d'esdeveniments, responsable de departament R + D, entre d'altres.

Promocions

EUHT StPOL disposa d'un Fons d'Ajuda a l'estudi per a cursar estudis en el seu centre. El seu objectiu és facilitar l'accés als programes educatius a aquells candidats que, per raons econòmiques, tinguin dificultats per matricular-se. Aquestes s'adjudiquen en mode de percentatge de l'total de el cost bàsic o acadèmic de el curs fins a un 35% basant-se en l'historial acadèmic i el nivell adquisitiu de l'candidat i dels que financin els estudis.
Algunes entitats públiques ofereixen altres ajuts:
• Beca MAE-AECI (per a estudiants no membres de la Unió Europea).
• Beca Conpeht.
finançament:
Existeix un acord amb diferents entitats financeres per obtenir un finançament especial per als alumnes de EUHT StPOL:
• Banc Sabadell.
• La Caixa.

Avantatges del curs

L'escola s'encarrega d'aconseguir pràctiques personalitzades per als alumnes tant a nivell nacional com internacional.

Professorat

L'equip està format per: Professorat d'operacions de cuina, tant a nivell teòric com pràctic. Professionals de el sector: consultors i directius de restaurants i xefs de prestigi internacional.

Horari

De dilluns a divendres en torn de matí (a excepció d'algunes sessions que se celebren a la tarda).
Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina
Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Campus i seus: Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Carretera Nacional II, s/n 08395 Sant Pol de Mar (Barcelona)
Sol·licita informació
X