Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar

Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar

Màster
Presencial
1 Anys
  • Sant Pol de Mar (Barcelona)
consultar preu

Descripció

És l'evolució del postgrau en direcció de cuina, un programa pioner en formació gastronòmica a Europa que combina la teoria i la pràctica en un hotel-escola.

Per obtenir el títol del màster és necessari realitzar el projecte final de màster i les pràctiques professionals en el sector.

Dirigit a tots aquells llicenciats / graduats en estudis gastronòmics, o professionals del sector que puguin demostrar la seva experiència i coneixements previs.

Veure més

Temari del curs

5 mòduls que també es poden cursar de forma individual:

Gestió i administració de cuina.
Coneixements de productes i tècniques culinàries.
Creativitat i innovació a la cuina.
Cuina per esdeveniments.
Pastisseria i rebosteria per restaurants.

Durada

1 any

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina