Curs de Gestió Integrada de RRHH Nivell 3

1076 Persones estan visitant aquest curs
Gratuït
Sol·licita informació
Stucom Centre d'Estudis
Curs de Gestió Integrada de RRHH Nivell 3
Sol·licita informació
Curs
Presencial
800 hores
Gratuït

Descripció

El curs de Gestió integrada de RRHH de STUCOM dota l'estudiant dels coneixements imprescindibles per fer la gestió administrativa de les activitats vinculades a l'administració de recursos humans i de la informació derivada en el marc d'una organització, d'acord amb els objectius marcats, les normes internes establertes i la legislació vigent.

Destinataris

Els cursos ocupacionals de STUCOM es dirigeixen a persones treballadores en situació d'atur, encara que la seva inscripció també és oberta a treballadors en actiu que vulguin desenvolupar les competències professionals.

Requisits

Nivell 3: Batxillerat o equivalent: BUP+COU, FPII, Prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys, Certificat de Professionalitat de nivell 2 de la mateixa família.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Inici: gener de 2024.

Perspectives laborals

Àrea dadministració i gestió de recursos humans dins una empresa pública o privada. Assessories laborals. Gestòries. A PIME i microempresa assumeix totes les competències de la qualificació. A gran empresa és possible trobar llocs de treball referits a una sola unitat de competència de les que configuren la qualificació. Aquesta qualificació es pot desenvolupar per compte aliè i per compte propi.
Curs de Gestió Integrada de RRHH Nivell 3
Stucom Centre d'Estudis
Campus i seus: Stucom Centre d'Estudis
Stucom Centre d'Estudis Còrsega
C/ Còrsega, 409 08037 Barcelona
Stucom Centre d'Estudis Pelai
C/ Pelai, 8 08001 Barcelona
Sol·licita informació
X