Descripció del centre

L'ACET- Associació Catalana d'Escoles de Teatre- és una entitat sense ànim de lucre, fundada en 1999, que reuneix la gran majoria de les escoles de teatre professionals de Catalunya.

L'ACET és un segell de garantia: per formar part, les escoles associades han de complir una sèrie de requisits –estrictes- que garanteixen que els alumnes reben una formació de qualitat.

Per les escoles de l'ACET han passat la gran majoria dels professionals de l'escena catalana (teatre, cinema i televisió).

L'ACET és un reflex de la diversitat i la riquesa de la docència teatral a Catalunya. Cadascuna de les escoles disposa de total independència per confeccionar el seu programa d'estudis, tant en metodologia com en continguts.

El conjunt de les escoles de l'ACET, ofereixen un ampli ventall de possibilitats en el camp de la formació teatral: des de cursos d'iniciació fins a estudis professionals, passant per cursos d'especialització, reciclatge o postgrau.

El treball de l'ACET està reconegut pel sindicat d'actors català; l'AADPC -Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya-, que avala als alumnes que han completat els estudis professionals en alguna de les escoles i volen ser membres del sindicat.

Campus i seus

ACET- Associació Catalana d’Escoles de Teatre
Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X