Descripció del centre

Tutories on-line per guionistes novells , professionals o productors que desitgin analitzar, realitzar un estudi exhaustiu o simplement millorar els seus guions cinematogràfics .
T'ajudem :
A pensar , desenvolupar o finalitzar la teva guió .
A oferir-te les tècniques i eines necessàries per a això.
A contrastar el teu treball amb un professional del mitjà perquè analitzi ? Des de fora ? teva obra .
A realitzar un dossier complet de la teva pel · lícula ( sinopsi , tractament , memòria i guió ) per moure per productores .
A aprendre a escriure un tractament literari per presentar subvencions de guió .
A, si ja en tens un guió acabat , ajudar-te a reescriure les versions que siguin necessàries .
T'oferim :
Una anàlisi exhaustiva de la teva guió , tant a nivell formal com de contingut i viabilitat , al llarg del temps que sigui necessari . Ens comprometem a ajudar-te a acabar el teu guió de curtmetratge o llargmetratge , del gènere que sigui, inclòs cinema d'autor i documental .
Per a això, no només corregim i analitzem , sinó que proposem solucions creatives als teus dubtes , ajudant-te a reescriure - si ho demanes - , o simplement a indicar nous possibilitats per les teves històries o personatges .
analitzem :
La teva idea i et diem com convertir-la en un guió amb un format universal .
T'orientem sobre les estructures en qualsevol tipus de gènere cinematogràfic .
Editem i corregim el teu guió , sinopsi i tractaments literaris .
Resolem dubtes sobre la trama , subtrama , personatges , ritme i diàlegs del teu guió .
Ens impliquem personalment en el teu treball , servint de guia per descobrir allò que has sabut o pogut veure .
T'ajudem a superar la teva bloqueig creatiu o decidir quina de les teves històries és la més viable .
T'orientem sobre com i on començar a moure el teu guió .
treballem :
Via mail . Un cop acceptat el contracte , comença una relació diària o setmanal , amb un tutor a la teva disposició per als teus dubtes .
Via Skype . Prèvia cita , el teu tutor quedarà amb tu per parlar online sobre el teu guió de forma exhaustiva i durant les sessions que sigui necessari.
Via presencial . Només disponible per a aquells interessats que resideixin a Barcelona . Cada quinze dies , hi hauria una reunió per analitzar els teus progressos .
tutor :
Daniel V. Villamediana :
         Director, guionista i productor . Membre fundador del bou blau produccions . Ha realitzat i escrit dos llargmetratges , " El brau blau " ( El bou blau, 2008 ) i "La vida sublim" ( 2010 ) . Tots dos films han concursat en festivals com Locarno , Sant Sebastià , Bafici , Viennale o Gijón i ha estat estrenats en sales comercials .
També ha treballat com a co - guionista de "La línia recta" ( 2006 ) i " Aita " (2010 ) , Secció Oficial Festival Sant Sebastià 2010 . Primer Premi Festival de cinema de Mèxic 2010 . Premi Especial del Jurat al Festival de La Roche Sud - Yon . Aquests dos guions rebre els ajuts de l'ICAA a desenvolupament de guió .
Porta més de set anys impartint a Barcelona classes de guió , realització i teoria del cinema , i ha analitzat prop de 200 guions .
Actualment imparteix classes de guió a La casa de cinema ia Sitges Factory , un curs especialitzat en cinema de terror .

Campus i seus

Análisis y consultoría de guión
Pasaje Mercader 08008 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X