Descripció del centre

El Centre Universitari Internacional de Barcelona ( UniBA ) és una institució adscrita a la Universitat de Barcelona ( UB ) , creada amb l'objectiu d'oferir una àmplia oferta de titulacions de grau i postgrau en línia, en un àmbit tant nacional com internacional i preferentment en llengua castellana .
UniBA gestiona i imparteix els programes d'estudis oferts en castellà per la UB i 100 % online , a diferència de la resta d'universitats espanyoles , que opten per les classes presencials o semipresencials ( blended ) a l'hora d'oferir titulacions oficials adaptades a l'Espai Europeu d' educació Superior ( EEES , també conegut com a Pla de Bolonya ) .
Els graus i màsters oficials de UniBA compten amb els continguts , les titulacions , l'aval i el professorat de la Universitat de Barcelona , al que s'uneix la fiabilitat i l'experiència del model formatiu en línia de OBS , la primera escola de negocis 100% online en espanyol i la millor businessschool de parla hispana del món , segons el Rànquing Iberoamericà 2013.
I super resumit : Graus i màsters homologats oficials i en línia, amb la metodologia més innovadora i impartits per la universitat líder : UB ( Universitat de Barcelona ).

Campus i seus

Centro Universitario Internacional de Barcelona (UNIBA)
Av. Gran Vía 16-20, 6ª planta (Edificio Nova Gran Via) 08902 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Centro Universitario Internacional de Barcelona (UNIBA)
X