Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Descripció del centre

El Centre de Recerca, Formació i Desenvolupament de la intel·ligència emocional CIDIE és un centre de referència a nivell nacional i internacional en la investigació científica i formació sobre Intel·ligència emocional en l'àmbit de la salut mental i el benestar psicològic.
CIDIE Centre de Formació va ser creat amb vocació de donar resposta a les necessitats d'una formació humana, pràctica i actualitzada. El nostre compromís és el de formar professionals que vulguin millorar les seves habilitats emocionals i preparar-se per afrontar nous reptes personals i laborals, adquirint perfils curriculars diferenciadors per la seva qualitat i benfer.
CIDIE és un centre innovador, obert, flexible i proper orientat majoritàriament a la formació en intel·ligència emocional, la Psicologia i la Psicoteràpia amb un professorat expert compromès amb la formació professional i humà dels nostres alumnes a través d'una formació personalitzada i dinàmica que s'assenta la seva metodologia en tres pilars fonamentals:
• L'aprenentatge teoricopràctic basat en els avenços científics en constant actualització.
• L'atenció personalitzada als alumnes
• Un sistema d'avaluació contínua
El principal objectiu de CIDIE és fomentar el coneixement sobre la Intel·ligència emocional i la gestió de les nostres emocions, la psicologia i la psicoteràpia oferint una formació d'alta qualitat per part dels nostres docents.
Tots els nostres cursos i tallers són impartits per professionals experts en les diferents temàtiques que abordem.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Al llarg d'aquests anys ens hem situat com un dels millors centres de formació privats, reconegut per dedicar-nos de manera simultani a la intervenció i la docència, i per integrar aspectes propis d'un ensenyament de qualitat:
Alt rigor acadèmic
Professors altament qualificats
Caràcter pràctic
Estil propi de tècniques docents
Garantia de professionalització de l'alumne al oferir-los la possibilitat de poder exercir pràctiques professionals al nostre Centre.
Què ofereix aquest centre
CIDIE ofereix formacions de postgrau, cursos i tallers dirigides a professionals de la relació d'ajuda (psicòlegs, infermeres, metges, treballadors i educadors socials, mestres, etc.) que estiguin interessats a aprofundir en el coneixement de les emocions i en ocupació de la intel·ligència emocional com a estratègia d'intervenció. Però també ofereix cursos, tallers i altres activitats de formació a persones interessades en aprofundir en el coneixement del funcionament humà.

CIDIE ofereix formació dirigides a professionals de la relació d'ajuda (psicòlegs, infermeres, metges, treballadors i educadors socials, mestres, etc.)
Però també ofereix cursos, tallers i altres activitats de formació a col·lectius professionals i persones interessades en aprofundir en el coneixement del funcionament humà.
Els postgraus que impartim estan dirigits a treballadors i estudiants graduats, llicenciats i / o diplomats en les següents àrees de coneixement:
• Ciències de la Salut: carreres universitàries relacionades amb Psicologia, Infermeria, Logopèdia, Medicina, Fisioteràpia, Teràpia ocupacional ...
• Ciències Socials i de l'educació: carreres universitàries relacionades amb la Sociologia, Ciències de l'Educació, (Magisteri, Pedagogia, Psicopedagogia), Treball Social i Educació social, Esport i Educació Física ...

Campus i seus

Cidie - Centro de Investigación, Formación y Desarrollo de la Inteligencia Emocional - Fundación Ra
C/ Pintor Velázquez, 66 08302 Mataró (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Cidie Centro de Investigación, Formación y Desarrollo de la Inteligencia Emocional
X