ENTI -Escola de Noves Tecnologies Interactives

ENTI -Escola de Noves Tecnologies Interactives

Sol·licita més informació
ENTI -Escola de Noves Tecnologies Interactives
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis

L'Escola de Noves Tecnologies Interactives va néixer fruit d'un desig i una necessitat: el desig de poder compartir a Barcelona els estudis i la formació que les millors universitats del món ja estant portant a terme; i la necessitat de contribuir a l'incipient clúster del Videojoc de la nostra ciutat amb els millors creatius i professionals. El Grau en Continguts Digitals Interactius d'ENTI, Escola adscrita a la Universitat de Barcelona, és el primer Grau Universitari en Jocs Aplicats de tot l'estat, creat conjuntament amb la UB i inscrit a la branca d'Arquitectura i Enginyeria.

Els nostres alumnes aprendran a conceptualitzar, dissenyar, produir i gestionar Videojocs i Serious Games, els també anomenats Jocs Aplicats. Sempre pensant en tot l'abast de mercat possible i per tant orientant-ho a tota disciplina final (Entreteniment Pur, Arquitectura, Salut, Esport, Educació, Comunicació, Fisioteràpia, etc.) així com per tot format existent, ja sigui analògic o digital (PC, Mac, Smartphone, Tableta, Consola, Cinema, Vídeo, Música).

ENTI (UB) és una enginyeria? La resposta correcta és sí, però és una definició insuficient perquè la nostra força i novetat rau en combinar els dos hemisferis: l'esquerre (racional, científic, lògic, matemàtic i rigorós) així com el dret (apassionat, creatiu, entròpic, innovador i emocional). Per a nosaltres és fonamental abastir tant el procés d'implementació de qualsevol experiència memorable com el seu guió, el seu disseny estètico-musical i les seves regles d'ús. Cal pensar primer i programar després.
    ENTI -Escola de Noves Tecnologies Interactives
  • ENTI -Escola de Noves Tecnologies Interactives
    Diputació, 23108007 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te