El centre en xifres

  • Any creació
    2013
  • Nombre d'estudiants
    680
  • Nombre de seus
    1
  • Nombre de cursos
    9
Sol·licita informació
Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI)

Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI)

Sol·licita informació
  • Any creació
    2013
  • Nombre d'estudiants
    680
  • Nombre de seus
    1
  • Nombre de cursos
    9

Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI)

Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI)
Diputació, 231 08028 Barcelona

Descripció del centre

L'Escola de Noves Tecnologies Interactives adscrita a la Universitat de Barcelona (ENTI-UB) neix per a contribuir al creixement i consolidació del clúster del videojoc i els Serious games que s'estén per Barcelona i d'altres ciutats de Catalunya.
Es tracta d'un centre de naturalesa privada, però adscrit a la Universitat de Barcelona. I ha estat el primer a crear graus, Masters i Cicles Formatiu de Grau Superior dedicats a la formació de professionals en tota la cadena creació, programació, disseny artístic, producció, música, …, els Videojocs i dels Serious Games, aquest últims també anomenats Jocs Aplicats. Totes les seves titulacions són reglades i oficials.
Des dels inicis d'ENTI parteixen de dos objectius clars: crear un centre d'ensenyaments vinculat als videojocs i les seves aplicacions, i comptar amb un quadre docent que treballi habitualment en i per a la indústria del videojoc, a fi de mantenir un contacte permanent amb la indústria del sector.
A Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI) s'aprèn «fent». Es tracta d'un model experiencial en el qual no es distingeix entre la teoria i la pràctica, perquè caminen fusionades des del primer moment. L'alumnat treballa «la realitat» gràcies als projectes concrets dissenyats pel professorat, en contacte permanent amb col·laboradors externs del sector.
L'alumnat es distribueix en grups equilibrats on s'assumeixen els mateixos rols que en la indústria del Videojoc. Totes les matèries, des del Taller de Jocs fins al Projecte Final de cada any, així com dins de les rigoroses classes d'Història del Videojoc, fan ús d'aquesta metodologia eficient i amb un altíssim grau de transferència.

Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus
Campus virtual

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre

  • Ensenyament oficial: La majoria de cursos que ofereix el centre compten amb una titulació oficial (de Grau, de CFGS, de Màster Universitari...)
  • Equip docent: Els professors d'aquest centre es dediquen professionalment a la indústria del videojoc, amb el que els programes docents s'adeqüen a la realitat del sector
  • Especialització: El centre ofereix una àmplia gamma de programes formatius i recursos docents en l'àmbit dels videojocs.
  • Metodologia pròpia: En ENTI (UB) s'aprèn «fent». Es tracta d'un model experiencial en el qual no es distingeix teoria i pràctica, perquè caminen fusionades des del primer moment.

Experiència

Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI) es va crear en 2013, amb la perspectiva de convertir-se en un centre d'ensenyament totalment vinculat al Videojoc. Dit d'una altra manera: ENTI no estudia res que no estigui directament vinculat al Videojoc i en les seves aplicacions. Des de les Matemàtiques en la Física passant per la Programació o la Usabilitat tot el que s'ensenya i aprèn té relació directa amb el procés de creació i producció del Videojocs i l'Animació digital.
Les enquestes de satisfacció dels seus alumnes destaquen la proximitat del professorat i del cos de tutors. En ENTI (UB) es fa un seguimento de cada alumne de forma personalitzada, i se l'ajuda en tot moment amb el seu itinerari personal, sempre estimulant aquells aspectes en els quals destaquen vocacionalment i reforçant tot allò que requereixi d'una millora.
En ENTI no es conformen amb oferir una titulació: aspiren a crear professionals que s'insereixin fàcilment en el sector. És per aquesta raó, que es van introduint assignatures en llengua anglesa de manera progressiva, hi ha un enfocament clar a l'emprenedoria i es fomenten les connexions internacionals potents.
Si tenim clar que el camp de treball és, essencialment, tot el planeta, el món dels videojocs compta amb una infinitat d'oportunitats.

Requisits d'admissió

En tractar-se d'un ensenyament de caràcter oficial, la proposta formativa d' Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI) compta amb els requisits d'admissió oficials, propis de cada etapa educativa.

Model educatiu

Graus, Cicles i Màsters oficials amb un ensenyament experiencial, en la qual no es distingeix teoria de pràctica

Què ofereix aquest centre

L'oferta formativa d'Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI) inclou diferents cursos oficials orientats a la formació en videojocs:
  • 4 Graus Universitaris
  • 2 Cicles Formatius de Grau Superior
  • 2 Màsters i Postgraus
  • 3 Cursos Avançats
  • I diversos tallers i Gamejams

A qui es dirigeix

 Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI) dirigeix la seva proposta formativa a persones que vulguin dedicar-se professionalment al món dels videojocs.

Emplena aquest formulari i el centre t'informarà de manera gratuïta sobre:

X
Sol·licita informació