ENTI -Escola de Noves Tecnologies Interactives

ENTI -Escola de Noves Tecnologies Interactives

Sol·licita més informació
ENTI -Escola de Noves Tecnologies Interactives
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Escola de Noves Tecnologies Interactives adscrita a la Universitat de Barcelona (ENTI-UB) neix per a contribuir al creixement i consolidació del clúster del videojoc i els Serious games que s'estén per Barcelona i d'altres ciutats de Catalunya.
Es tracta d'un centre de naturalesa privada, però adscrit a la Universitat de Barcelona. I ha estat el primer a crear graus, Masters i Cicles Formatiu de Grau Superior dedicats a la formació de professionals en tota la cadena creació, programació, disseny artístic, producció, música, …, els Videojocs i dels Serious Games, aquest últims també anomenats Jocs Aplicats. Totes les seves titulacions són reglades i oficials.
Des dels inicis de ENTI parteixen de dos objectius clars: crear un centre d'ensenyaments vinculat als videojocs i les seves aplicacions, i comptar amb un quadre docent que treballi habitualment en i per a la indústria del videojoc, a fi de mantenir un contacte permanent amb la indústria del sector.
A ENTI (UB) s'aprèn «fent». Es tracta d'un model experiencial en el qual no es distingeix entre la teoria i la pràctica, perquè caminen fusionades des del primer moment. L'alumnat treballa «la realitat» gràcies als projectes concrets dissenyats pel professorat, en contacte permanent amb col·laboradors externs del sector.
L'alumnat es distribueix en grups equilibrats on s'assumeixen els mateixos rols que en la indústria del Videojoc. Totes les matèries, des del Taller de Jocs fins al Projecte Final de cada any, així com dins de les rigoroses classes d'Història del Videojoc, fan ús d'aquesta metodologia eficient i amb un altíssim grau de transferència.
    ENTI -Escola de Noves Tecnologies Interactives
  • ENTI -Escola de Noves Tecnologies Interactives
    Diputació, 23108007 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te