Serveis
Descripció del centre
L'Escola de Cuina i Pastisseria TdEs ofereix cursos de cuina de diferents nivells i durada que combinen teoria i pràctica perquè dominis les tècniques culinàries essencials i assoleixis les teves metes professionals.
A més d'ensenyar tècniques culinàries, ofereixen una formació integral en gestió de cuina i preparen als estudiants per a càrrecs exigents en els millors restaurants.
L'Escola està situada a Barcelona i compta amb un petit Restaurant Escola que ofereix una experiència gastronòmica única: dos menús degustació elaborats pels estudiants de cuina.
Característiques
- Ofereixen diferents programes d'iniciació, dissenyats per a convertir als entusiastes de la cuina en xefs professionals.
- Disposen de cursos per a aficionats de diferents temàtiques.
- Compten amb instal·lacions professionals a Barcelona i un equip de professors experts, amb els quals aprendràs des de tècniques bàsiques a les més avançades amb una formació personalitzada.
- Ja siguis un cuiner principiant o busquis perfeccionar les teves habilitats, els seus cursos professionals proporcionen el coneixement i l'experiència necessaris per a triomfar en el món gastronòmic, amb una formació especialitzada i d'alta qualitat.
- Els cursos poden pagar-se en 9, 12 o 24 quotes.
Des de 1994, TdEs imparteix formació presencial de cuina, pastisseria i rebosteria professional.
Més de 30 anys d'experiència en els quals l'Escola:
Ha volgut inspirar als futurs professionals del sector i motivar-los per a entrar a la cuina i començar a fer-se preguntes.
Ha intentat canviar la manera de pensar dels estudiants per a millorar el futur de l'hostaleria, sense perdre mai de vista l'essència de la cuina tradicional.
- En els cursos d'iniciació no s'exigeixen requisits.
- Per als cursos avançats es necessita comptar amb coneixements previs sobre la temàtica desenvolupada en la formació
- Cursos de diferents nivells i durada.
- Classes amb horaris de matí o de tarda.
- Grups reduïts.
- Professorat altament qualificat.
- Mínim de 50% de classes pràctiques.
- Classes presencials i pràctiques voluntàries en grups i empreses del sector.
- Exàmens teòrics i pràctics.
- Algunes formacions amb temari adaptat a Certificat Professional.