900 293 573

Serveis

Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

L'Escola de Cuina i Pastisseria TdEs ofereix cursos de cuina de diferents nivells i durada que combinen teoria i pràctica perquè dominis les tècniques culinàries essencials i assoleixis les teves metes professionals.

A més d'ensenyar tècniques culinàries, ofereixen una formació integral en gestió de cuina i preparen als estudiants per a càrrecs exigents en els millors restaurants.

L'Escola està situada a Barcelona i compta amb un petit Restaurant Escola que ofereix una experiència gastronòmica única: dos menús degustació elaborats pels estudiants de cuina.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Ofereixen diferents programes d'iniciació, dissenyats per a convertir als entusiastes de la cuina en xefs professionals.
  • Disposen de cursos per a aficionats de diferents temàtiques.
  • Compten amb instal·lacions professionals a Barcelona i un equip de professors experts, amb els quals aprendràs des de tècniques bàsiques a les més avançades amb una formació personalitzada.
  • Ja siguis un cuiner principiant o busquis perfeccionar les teves habilitats, els seus cursos professionals proporcionen el coneixement i l'experiència necessaris per a triomfar en el món gastronòmic, amb una formació especialitzada i d'alta qualitat.
  • Els cursos poden pagar-se en 9, 12 o 24 quotes.
Experiència

Des de 1994, TdEs imparteix formació presencial de cuina, pastisseria i rebosteria professional.

Més de 30 anys d'experiència en els quals l'Escola:

Ha volgut inspirar als futurs professionals del sector i motivar-los per a entrar a la cuina i començar a fer-se preguntes.

Ha intentat canviar la manera de pensar dels estudiants per a millorar el futur de l'hostaleria, sense perdre mai de vista l'essència de la cuina tradicional.

Requisits d'admissió
  • En els cursos d'iniciació no s'exigeixen requisits.
  • Per als cursos avançats es necessita comptar amb coneixements previs sobre la temàtica desenvolupada en la formació
Què ofereix aquest centre
  • Cursos de diferents nivells i durada.
  • Classes amb horaris de matí o de tarda.
  • Grups reduïts.
  • Professorat altament qualificat.
  • Mínim de 50% de classes pràctiques.
  • Classes presencials i pràctiques voluntàries en grups i empreses del sector.
  • Exàmens teòrics i pràctics.
  • Algunes formacions amb temari adaptat a Certificat Professional.

Campus i seus

Escola de Cuina i Pastisseria Professional TdEs
Carrer Bofarull, 46, 08027 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X