Cursos des de
2.900€
Escola Massana. Centre d'Art i Disseny

Escola Massana. Centre d'Art i Disseny

Sol·licita més informació
Escola Massana. Centre d'Art i Disseny
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
La interdisciplinarietat, que genera la relació entre les Arts i el Disseny afavorint la formació integral dels nostres alumnes és, com a filosofia pedagògica, la principal característica de l'Escola Massana.

L'Escola Massana és el centre municipal d'Art i Disseny que la ciutat de Barcelona té situat en el bell edifici de l'antic Hospital de la Santa Creu. Fruit del llegat del pastisser i filantrop barceloní Agustí Massana, l'Escola va iniciar la seva tasca pedagògica el 14 de gener de 1929.

L'Escola Massana articula la seva oferta educativa sobre tres àmbits conceptuals (arts visuals, arts aplicades, i disseny) i en tres nivells curriculars: Formació Bàsica (Batxillerat Artístic), Formació Superior (Cicles Formatius de Grau Superior, i Grau Universitari en Arts i Disseny), i Formació Permanent (cursos de formació no reglada tant d'iniciació com d'especialització reconeguts pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, així com Cursos d'Especialització UAB, Crèdits de Lliure Elecció UAB).

L'Escola Massana pertany al FAD Foment de les Arts Decoratives i a la Coordinadora d'Escoles Públiques d'Art i Disseny de Catalunya.
    Escola Massana. Centre d'Art i Disseny
  • Escola Massana. Centre d'Art i Disseny
    Hospital, 5608001 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te