Escola Superior d'Infermeria del Mar (UPF)

Escola Superior d'Infermeria del Mar (UPF)

Sol·licita més informació
Escola Superior d'Infermeria del Mar (UPF)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Benvinguts/benvingudes a l'Escola Superior d'Infermeria del Mar (ESIM), vinculada al Consorci Parc de Salut Mar, de Barcelona, i adscrita a la Universitat Pompeu Fabra. Com haureu pogut observar a la pàgina de notícies, s'ha produït un canvi a la direcció de l'ESIM. Des del dia 1 d'Abril, estic exercint com a directora d'aquesta Escola, en la qual els valors tradicionals de la Infermeria han estat el punt de referència per a la formació dels nostres alumnes. Al mateix temps, la innovació, la creativitat i l'esforç per la millora contínua formen part del quadern de bitàcola del nostre equip de professors i de totes les persones que presten servei a l'alumnat.

Ens avala una experiència de més de 30 anys, al llarg dels quals hem anat incorporant les noves estratègies d'ensenyament/aprenentatge recomanades per la comunitat internacional per aconseguir que els alumnes formats a l'ESIM es graduïn amb les competències necessàries per a exercir com a professionals reconeguts per la seva qualificació.

Agraïm profundament la confiança que heu dipositat en nosaltres, i és per aquest motiu que ens sentim més compromesos encara en una formació d'excel·lència pels nostres alumnes , conscients de que només una formació de qualitat els hi obrirà les portes al món laboral. Treballem per a que "estudiar a l'ESIM sigui un valor afegit pels nostres alumnes".

Missió

La millora de l'atenció a la salut dels ciutadans mitjançant el foment de cures d'infermeria innovadores i de qualitat, i en la promoció d'un desenvolupament professional, altament competent. Participar en el perfeccionament continu a nivell científic, tècnic i humanístic de les infermeres i promocionar la recerca.

Visió

L'ESIM té la vocació de ser referència per a la recerca, la innovació i l'excel·lència en l'ensenyament d'infermeria dels futurs graduats i postgraduats, en aquest sentit s'assumeix un conjunt de valors coherents amb la qualitat humana i la cerca constant de l'excel·lència acadèmica i professional.

L'Escola vol formar professionals d'infermeria capaços d'assolir un alt grau de competència professional, és a dir, estudiants que mitjançant la formació adquireixen coneixements, habilitats i actituds (competències) suficients per a incorporar-se a l'entorn laboral i desenvolupar-se en ell amb un alt nivell de competència i èxit.

Així mateix desitja continuar sent un equip humà altament competent tant en els aspectes professionals com en els pedagògics mitjançant la formació continuada i la investigació, i establir l'Escola com a centre de referència per a altres institucions.

Valors

Els valors essencials de l'ESIM s'insereixen de forma intrínseca en el currículum formatiu i en cadascun dels programes de grau, de postgrau, estratègies i materials docents. Es fonamenten en que l'acció professional d'infermeria es desenvolupa en equips de treball que requereixen d'un ambient de complicitat i confiança pel seu creixement i bon resultat. S'emfatitza en l'afany d'excel·lència de tots els professionals.

 
    Escola Superior d'Infermeria del Mar (UPF)
  • Escola Superior d'Infermeria del Mar (UPF)
    Campus Universitari Mar Doctor Aiguader, 8008003 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te