Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Serveis

Beques
Biblioteca
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger

Descripció del centre

Benvinguts/benvingudes a l'Escola Superior d'Infermeria del Mar (ESIM), vinculada al Consorci Parc de Salut Mar, de Barcelona, i adscrita a la Universitat Pompeu Fabra. Com haureu pogut observar a la pàgina de notícies, s'ha produït un canvi a la direcció de l'ESIM. Des del dia 1 d'Abril, estic exercint com a directora d'aquesta Escola, en la qual els valors tradicionals de la Infermeria han estat el punt de referència per a la formació dels nostres alumnes. Al mateix temps, la innovació, la creativitat i l'esforç per la millora contínua formen part del quadern de bitàcola del nostre equip de professors i de totes les persones que presten servei a l'alumnat.

Ens avala una experiència de més de 30 anys, al llarg dels quals hem anat incorporant les noves estratègies d'ensenyament/aprenentatge recomanades per la comunitat internacional per aconseguir que els alumnes formats a l'ESIM es graduïn amb les competències necessàries per a exercir com a professionals reconeguts per la seva qualificació.

Agraïm profundament la confiança que heu dipositat en nosaltres, i és per aquest motiu que ens sentim més compromesos encara en una formació d'excel·lència pels nostres alumnes , conscients de que només una formació de qualitat els hi obrirà les portes al món laboral. Treballem per a que "estudiar a l'ESIM sigui un valor afegit pels nostres alumnes".

Missió

La millora de l'atenció a la salut dels ciutadans mitjançant el foment de cures d'infermeria innovadores i de qualitat, i en la promoció d'un desenvolupament professional, altament competent. Participar en el perfeccionament continu a nivell científic, tècnic i humanístic de les infermeres i promocionar la recerca.

Visió

L'ESIM té la vocació de ser referència per a la recerca, la innovació i l'excel·lència en l'ensenyament d'infermeria dels futurs graduats i postgraduats, en aquest sentit s'assumeix un conjunt de valors coherents amb la qualitat humana i la cerca constant de l'excel·lència acadèmica i professional.

L'Escola vol formar professionals d'infermeria capaços d'assolir un alt grau de competència professional, és a dir, estudiants que mitjançant la formació adquireixen coneixements, habilitats i actituds (competències) suficients per a incorporar-se a l'entorn laboral i desenvolupar-se en ell amb un alt nivell de competència i èxit.

Així mateix desitja continuar sent un equip humà altament competent tant en els aspectes professionals com en els pedagògics mitjançant la formació continuada i la investigació, i establir l'Escola com a centre de referència per a altres institucions.

Valors

Els valors essencials de l'ESIM s'insereixen de forma intrínseca en el currículum formatiu i en cadascun dels programes de grau, de postgrau, estratègies i materials docents. Es fonamenten en que l'acció professional d'infermeria es desenvolupa en equips de treball que requereixen d'un ambient de complicitat i confiança pel seu creixement i bon resultat. S'emfatitza en l'afany d'excel·lència de tots els professionals.

 

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Perquè compta amb un equip de professors amb un alt nivell docent i prestigi professional.
  • Perquè el programa formatiu de grau i de postgrau proporciona als seus estudiants una formació integral i de qualitat.
  • Perquè és reconegut el seu projecte de “Practicum” i de gestió de pràctiques i de l’eficiència en el procés d’aprenentatge.
  • Perquè la vinculació de l’Escola amb la UPF i amb els centres propis, Parc de Salut MAR, permet als graduats assolir un alt nivell de professionalitat humana i científicament competent.
  • Perquè s’aposta per la formació en grups reduïts.
  • Perquè portem més de 30 anys formant a bons professionals i millors persones.

Cursos més populars

Campus i seus

Escola Superior d'Infermeria del Mar (UPF)
Campus Universitari Mar Doctor Aiguader, 80 08003 Barcelona
X