Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) de la URV

Sol·licita més informació
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) de la URV
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Amb més de 45 anys d'experiència, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) de la Universitat Rovira i Virgili és un dels centres universitaris de referència dins l'àmbit acadèmic, empresarial i de recerca de la enginyeria química i mecànica a tot Europa.
Situada en un entorn privilegiat, al campus de Sant Pere Sescelades, a pocs minuts del centre de la ciutat de Tarragona i en la zona d'influència d'una de les àrees empresarials del sector químic més importants de la Mediterrània, l'ETSEQ ofereix un model docent adaptat als nous temps amb un ampli ventall de possibilitats de formació.
L'ETSEQ és una escola moderna i actual amb prestigi, experiència i notorietat, que  enfoca la seva actuació cap a la realitat del moment donant resposta a les necessitats de la societat. Fruit d'aquesta línea d'actuació i com a reconeixement, l'ETSEQ va ser guardonada els anys 2001 i 2006 amb el premi Vicens Vives, un dels més importants en qualitat docent, i amb el premi “Enginyer Químic Global” atorgat pel Ministerio de Educación Cultura y Deporte l'any 2002.
    Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) de la URV
  • Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) de la URV
    Av. Països Catalans, 26 43007 Tarragona
Altres centres que poden interesar-te