Descripció del centre

L'Escola d'Hostaleria Hofmann, fundada en 1983 per Mey Hofmann és un referent en la Formació Culinària a Europa. El projecte pedagògic de l'Escola va molt més enllà de l'aprenentatge. La passió, la creativitat, l'experimentació i la constant innovació, són conceptes que es potencien en aquest complet i exclusiu programa pedagògic. El claustre d'experts professors i xefs, els acords internacionals amb les més prestigioses institucions i la possibilitat de realitzar pràctiques als restaurants del grup, fan de l'Escola d'Hostaleria Hofmann, un lloc únic on desenvolupar la passió per la Gastronomia i Pastisseria.

Característiques

Què ofereix aquest centre
Els Cursos Hofmann estan dissenyats per a cobrir totes les necessitats de formació en hostaleria. Aquells que volen fer de l'Hostaleria la seva professió, professionals de la cuina i entusiastes de la gastronomia, tenen en Hofmann els seus programes específics.
  • El Curs d'Hostaleria Hofmann es dirigeix a joves entre 16 i 27 anys amb estudis mínims d'ESO, que vulguin desenvolupar la professió de cuiner a partir dels patrons de qualitat i excel·lència de l'Escola Hofmann. Si ets creatiu, dinàmic, tens capacitat de treball i motivació, l'Escola Hofmann et garanteix una experiència formativa única que t'acompanyarà tota la vida.
  • Els Cursos Professionals Hofmann responen a un pla formatiu acuradament dissenyat per a potenciar el talent propi i les habilitats dels aspirants a cuiners i pastissers, mentre adquireixen tots els coneixements necessaris per a desenvolupar-se com a professionals.
  • Els Cursos d'Especialització Hofmann són 100% pràctics. Aquesta modalitat formativa compta amb tres convocatòries anuals, oferint als alumnes la possibilitat d'especialitzar-se en Cuines del Món, Màrqueting i Gestió de Restaurants o Tècniques Avançades de Cuina.
  • Els Cursos Monogràfics Hofmann són la base de coneixement sobre la qual se sustenta la creativitat. Es tracta d'un programa anual de monogràfics de cuina i pastisseria en els quals podràs aprendre totes les tècniques necessàries per a desenvolupar el teu potencial culinari, ja sigui en la cuina de casa o en la d'un restaurant.

Campus i seus

Escuela de Hosteleria Hofmann, S.L.
C/ Argentería, 74-78 08003 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X