El centre en xifres

 • Any creació
  1965
 • Nombre d'estudiants
  60.000
 • Nombre de seus
  3
 • Nombre de cursos
  9
Sol·licita informació
ESIC Barcelona

ESIC Barcelona

Sol·licita informació
 • Any creació
  1965
 • Nombre d'estudiants
  60.000
 • Nombre de seus
  3
 • Nombre de cursos
  9

ESIC Barcelona

Campus Posgrado Barcelona
Santalo, 36-38 Edif. "Las Américas" 08021 Barcelona
Campus Universitario Barcelona
Passeig de Santa Eulàlia, 2 08017 Barcelona
Escuela de Formación Profesional Barcelona
C/ Marià Cubí, 124, 08021 Barcelona

Descripció del centre

ESIC Barcelona és l'únic centre especialitzat en Màrqueting, Comunicació i Vndes.Dinou anys d'experiència i més de 10.000 exalumnes ens avalen, així com la satisfacció de les millors empreses que ens han confiat la formació dels seus empleats.La nostra evolució i resultats confirmen el nostre mètode d'ensenyament.
ESIC Barcelona neix sota la premissa d'aconseguir que tots els alumnes que estudiïn amb nosaltres arribin a ser els millors professionals en les tres àrees de formació que impartim: Màrqueting, Comunicació i Vendes.Per aquest motiu, volem contribuir a que els coneixements, habilitats i actituds que potenciem a la nostra escola de negocis, siguin la carta de presentació que un alumne de l'ISM-ESIC pot mostrar a qualsevol empresa.
Esic Business Màrqueting School és una escola de negocis i un centre universitari.Llicenciatures, carreres universitàries, màsters, GESCO, mba, ...

Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus
Campus virtual

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre

 • Formació integradora atenta a la realitat empresarial i a l'entorn nacional i internacional en què es realitza l'activitat de les empreses, amb atenció específica al màrqueting, management i economia digital.
 • En l'àmbit de la formació universitària, actualment ESIC és un centre adscrit a les Universitats “Rei Joan Carles”, “Virgili i Rovira”, “Miguel Hernández” i “Sant Jordi” de les Comunitats Autònomes de Madrid, Catalunya, València i Aragó respectivament, i està reconegut com a Centre Universitari Oficial pel Ministeri d'Educació del Brasil, al seu Campus de Curitiba.
 • Continguts de qualitat: Cadascun dels continguts estan adaptats i desenvolupats per professionals amb estesa experiència en l'ensenyament i en l'empresa, permetent una visió real i de qualitat a cadascun dels col·lectius.
 • Exigència de professionalitat plena als seus titulats, amb els trets essencials de responsabilitat personal, capacitat tècnica i lliurament al treball.
 • Formació humana integral d'acord amb l'esperit de la Institució Dehoniana, Congregació Religiosa que, des dels seus orígens, ha vingut regint l'Escola.
 • Desenvolupament de les capacitats de reflexió, iniciativa creadora i avaluació de riscos en la presa de decisions.
 • Una metodologia viva, respectuosa de la identitat personal de cada alumne, que pretén conjuminar el rigor acadèmic amb la pràctica empresarial, compaginant l'estudi i l'esforç personal amb la preparació i l'entrenament per al treball en equip.

Experiència

La història de ESIC Barcelona està íntimament lligada a les demandes de formació i talent del món empresarial. Des de la seva creació en 1965, per la Congregació Religiosa dels Sacerdots del Cor de Jesús, ha invertit tots els seus esforços a formar a bons professionals i directius per a les empreses.
ESIC és una de les primeres escoles de negoci que es va crear a Espanya i és pionera en la formació en màrqueting. Va néixer davant la necessitat que tenien els professionals de completar la seva formació en aquesta matèria. Avui, l'oferta educativa de ESIC va molt més allà del màrqueting, ESIC ofereix la més completa oferta educativa d'Europa en l'àrea de la gestió empresarial i el màrqueting amb especial focus en les àrees d'innovació, emprenedoria i economia digital, tant en l'àrea de grau com de postgrau.
ESIC és el centre universitari i escola de negocis amb visió internacional que millor integra en el management la funció de màrqueting i la digitalització en la seva oferta formativa. Amb ella impulsem la transformació i empoderem als nostres alumnes mitjançant coneixement i valors al llarg de la seva vida professional. Per a això, l'estratègia acadèmica i de recerca de l'Escola s'enfoca a aconseguir que el perfil de sortida dels alumnes coincideixi amb les demandes laborals i econòmiques d'una societat global, competitiva i digital.

Model educatiu

Escola de Negocis especialitzada en empresa, màrqueting, economia digital i comunicació.

Què ofereix aquest centre

ESIC ofereix una oferta formativa especialitzada en negocis, que inclou:
 • 12 carreres universitàries
 • 4 MBAs
 • 25 màsters especialitzats
 • 5 màsters universitaris
 • 30 programes de direcció i superiors.

A qui es dirigeix

ESIC Barcelona porta realitzant des de més de 25 anys nombroses activitats de formació, totes elles dirigides a tres públics ben diferenciats:
 • Alumnes
 • Personal del centre
 • Familiars d'alumnes
Característiques de ESIC Barcelona
 • Formació integradora: en constant diàleg amb el món empresarial (nacional i internacional) per a dotar als nostres estudiants dels coneixements i habilitat que reclamen les companyies, especialment en màrqueting, management i economia digital.
 • Professionalitat: responsabilitat personal, capacitat tècnica i lliurament al treball com a requisits per a titular-se.
 • Convidem: als nostres alumnes a reflexionar, a iniciatives creadores i a avaluar els riscos que comporten la presa de decisions.
 • Utilitzem: una metodologia viva, concorde a cada alumne, que combina el rigor acadèmic i la pràctica empresarial, potència el treball l'equip i valora l'esforç i el treball.
Informació de les jornades
PROPERS OPEN DAYS:
GRAUS UNIVERSITARIS I DOBLES TITULACIONS

Estàs a Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Superior?
No us perdeu l'oportunitat d'explorar totes les possibilitats que us ofereix ESIC.
Vine a les nostres Jornades de Portes Obertes en què participaran:

Els nostres Assessors Acadèmics: Aclareixen tots els teus dubtes sobre el procés de selecció i com convertir-te en part de la nostra comunitat.
Professors: que us acompanyaran durant tota la vostra experiència.
Als nostres estudiants: Coneix de primera mà l'experiència dels qui formen part del nostre dia a dia i resol totes les inquietuds.
Recruiters d'Empreses: Coneix les empreses que t'ajudaran a posar en pràctica els teus coneixements i adquirir experiència professional.

És el teu moment de fer el salt! A les nostres Jornades de Portes Obertes no només descobriràs el teu futur acadèmic, sinó que també podràs:
Conèixer en profunditat les titulacions que t'apassionen: Et presentarem detalladament totes les nostres carreres, les seves sortides professionals i les oportunitats que et brinden.
Explorar les Experiències Internacionals que et permetran ampliar horitzons i enriquir la teva formació.
Al campus vibrant: Recorre les nostres instal·lacions i viu l'ambient únic que es respira.
Què esperes? Seleccioneu la sessió informativa per a la qual tingueu disponibilitat!
GRAUS OFICIALS I DOBLES TITULACIONS
Dimecres 24 d'abril 19 – 20:30h Campus Universitari d'ESIC Barcelona.
GRAUS OFICIALS I DOBLES TITULACIONS
Dijous 9 de maig 19 – 20:30h Campus Universitari d'ESIC Barcelona.
GRAUS OFICIALS I DOBLES TITULACIONS
Dissabte 11 de maig 10 – 11:30h Campus Universitari d'ESIC Barcelona.

Emplena aquest formulari i el centre t'informarà de manera gratuïta sobre:

X
Sol·licita informació