Descripció del centre

Centre de formació dedicat a impartir cursos del sector del transport, títols de capacitació de transportistes de mercaderies i viatgers , de professor d'autoescola, BTP ....  
Sistema de formació  

El Campus és la solució integral de teleformació que emprem en els nostres cursos, la nostra solució per a l'ensenyament a través d'Internet: Un centre virtual de formació que et permetrà cursar els teus estudis quan vulguis, on vulguis i com vulguis.Perquè la teleformació trenca amb les imposicions dels emplaçaments i horaris fixos i permet a l'alumne organitzar el seu aprenentatge de la manera més convenient per als seus interessos i necessitats.  

Per què hem escollit la solució El campus de teleformació?  

Perquè els continguts multimèdia i els serveis interactius convergeixen amb un sistema de teletutoría i seguiment personalitzat per a cada usuari.  
Perquè l'aula ha estat desenvolupat per un ampli equip d'experts informàtics que han comptat en tot moment amb l'assessorament de formadors i pedagogs per obtenir un producte no només tècnicament impecable, sinó també pedagògicament contrastat.  
El resultat és un entorn sòlid i funcional i un ventall de cursos elaborats amb les més modernes tecnologies multimèdia, gràfic, vídeos i presentacions flash: cursos dissenyats a consciència per fomentar la motivació de l'alumne i facilitar el seu aprenentatge.
Alguns avantatges de l'e-learning:  

El seu abast: La barrera geogràfica desapareix.Una connexió a Internet des de qualsevol part del món li permet a un ser part d'una experiència d'e-learning.  
La seva dinàmica: Permet a la vegada personalitzar el procés d'ensenyament aprenentatge i estimular l'aprenentatge en grup o d'una comunitat de pràctica.  
Contacte directe i ràpid La tutories personalitzades permeten un contacte personalitat per a resoldre els dubtes i mantenir el contacte.
Algunes característiques del nostre Campus Online  

Un cop realitzada la inscripció, l'alumne podrà accedir a la seva àrea personal, on podrà accedir al itinerari formatiu en què es troba inscrit, com temaris, esquemes, animacions flash, preguntes tipus test, supòsits i activitats organitzades durant el curs per practicar i interrelacionats amb altres alumnes Amb aquest sistema la barrera geogràfica desapareix.Permet a la vegada personalitzar el procés d'ensenyament aprenentatge i estimular l'aprenentatge en grup o d'una comunitat de pràctica.  
Sempre amb un contacte directe i ràpid La tutories personalitzades permeten un contacte directe per a resoldre els dubtes i mantenir el contacte. Et avisarem personalment de la convocatòria de la teva comunitat i com inscriure't al procés  

Un cop entri en la pàgina del curs seleccionat podrà continuar on ho hagués deixat, tornar enrere o saltar a parts més avançades, ja que el temari és completament flexible.  


L'alumne podrà realitzar tantes autoavaluacions com vulgui ja que la correcció de les proves de cada capítol i l'examen final es corregiran de forma automàtica, o mitjançant el professor, indicant les respostes encertades, fallades i la que hagués estat la resposta correcta.


L'alumne rebrà un seguiment ple per part del seu tutor personal que podrà conèixer en tot moment la seva evolució individual o respecte a la mitjana del seu curs.  


La comunicació entre tutor, alumne i altres alumnes serà permanent, i pot enviar i rebre missatges sense cap limitació, creant d'aquesta manera una sensació de comunitat educativa.  


També hi ha la possibilitat de fer classes en temps real via Xat o videoconferència el que facilita la comunicació directa amb el tutor i permet resoldre problemes o dubtes en temps real.es tot moment disposarà d'una biblioteca de recursos de consulta associats al temari de la qual podrà disposar lliurement.  

Campus i seus

Formaciondetransporte
Roger de Flor 36 08018 BArcelona

Altres centres que et poden interessar

X