Descripció del centre

la FEM neix amb la missió de participar en el desenvolupament del benestar personal i social, mitjançant la investigació, formació i difusió de programes i eines en Educació Emocional que permetin a nens, adolescents i majors de qualsevol condició social, elaborar hàbits i conductes que millorin el seu benestar. Això ho volem aconseguir actuant conjuntament amb altres ONGs, professionals qualificats, socis, empreses i l'acció del voluntariat.

Per què Educació Emocional?
 
L'augment de la vulnerabilitat psicològica és un fet constatat en els nostres dies per diferents organismes (Organització Mundial Salut) amb major repercussió en els països denominats “primer món”.
 
A vegades, no som capaços de regular les nostres emocions: els canvis, els successos que ens envolten, ens afecten. Les nostres emocions es desborden com un tsunami que ens arrossega a estats de depressió, de conducta violenta i fins poden causar-nos la mort.
En aquest context, l'educació emocional et proveeix d'eines per conèixer-te millor, donar-te seguretat, ajudar-te a actuar i relacionar-te amb els altres d'una forma sana i equilibrada.
 
El benestar personal, la serenitat, rau en saber regular les nostres emocions quan aquestes dominen els nostres actes o a nosaltres mateixos. 
 
Quines són les nostres línies de treball?
 
Per dur a terme la nostra missió hem creat tres línies de treball complementàries: La Investigació, la formació i la difusió d'eines i programes per promoure el desenvolupament de la Educació Emocional en la societat.

Campus i seus

Fundació per a l'Educació Emocional
(Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X