FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School

Màster Professional en Motion Graphics 2D / 3D

FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School

Descripció

L'alumne aconseguirà un domini professional tant de les tècniques de creació de Motion Graphics 2D / 3D de qualitat, com per al treball de postproducció i composició amb After Effects. Aprendrà tècniques d'integració i compositing en After Effects avançat, el que li permetrà tenir una formació molt més completa que qualsevol altre professional de la postproducció, sent capaç de realitzar projectes amb un flux de treball més ràpid i d'òptima qualitat construint peces funcionals i harmonioses com espots publicitaris, visuals per a cinema (cortinetes) i TV, vídeos musicals, corporatius i per a disseny de productes entre d'altres.

Aquest Màster, a més, ofereix la possibilitat de combinar múltiples tècniques en 3D amb Cinema 4D, de manera que es generaran visuals que actualment comencen a ser més sol·licitats per l'àmbit laboral com Abstract i Microbiotic Visualization. A partir d'aquests conceptes l'alumne podrà desenvolupar un projecte complet de principi a fi.
Veure més

Destinataris

Està dirigit tant a alumnes i professionals del 3D, cinema, audiovisuals, disseny gràfic en general com a dissenyadors, creatius, compositors, animadors i artistes 3D que vulguin complementar i / o enriquir els seus coneixements en Motion Graphics 3D i Compositing.

Horari/Torn

Dilluns a dijous - 19hs a 22hs

Durada

9 mesos + Projecte final

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Professional en Motion Graphics 2D / 3D

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Professional en Motion Graphics 2D / 3D