Màster Professional en Motion Graphics 2D / 3D

Consulteu el preu
Sol·licita informació
FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
Màster Professional en Motion Graphics 2D / 3D
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
9 mesos
Consulteu el preu

Descripció

L'alumne aconseguirà un domini professional tant de les tècniques de creació de Motion Graphics 2D / 3D de qualitat, com per al treball de postproducció i composició amb After Effects. Aprendrà tècniques d'integració i compositing en After Effects avançat, el que li permetrà tenir una formació molt més completa que qualsevol altre professional de la postproducció, sent capaç de realitzar projectes amb un flux de treball més ràpid i d'òptima qualitat construint peces funcionals i harmonioses com espots publicitaris, visuals per a cinema (cortinetes) i TV, vídeos musicals, corporatius i per a disseny de productes entre d'altres.
Aquest Màster, a més, ofereix la possibilitat de combinar múltiples tècniques en 3D amb Cinema 4D, de manera que es generaran visuals que actualment comencen a ser més sol·licitats per l'àmbit laboral com Abstract i Microbiotic Visualization. A partir d'aquests conceptes l'alumne podrà desenvolupar un projecte complet de principi a fi.

Destinataris

Està dirigit tant a alumnes i professionals del 3D, cinema, audiovisuals, disseny gràfic en general com a dissenyadors, creatius, compositors, animadors i artistes 3D que vulguin complementar i / o enriquir els seus coneixements en Motion Graphics 3D i Compositing.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

9 mesos + Projecte final

Horari

Dilluns a dijous - 19hs a 22hs
Màster Professional en Motion Graphics 2D / 3D
FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
Campus i seus: FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
FX ANIMATION Barcelona 3D School
Rambla de Catalunya, 53-55 4to H 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X