FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School

Màster Superior en Visualització Arquitectònica

FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School

Descripció

L'alumne dominarà no només el funcionament dels programes (3DStudio Max, V-Ray, Forest Pack i Rail Cloni) sinó de les tècniques i mètodes de construcció de renders fotorealistes i realitat virtual (Unreal Engine). L'alumne serà capaç d'enfrontar-se a qualsevol projecte de vista prèvia per complex que sigui i aconseguirà acabats professionals de qualitat.

A més, aprendrà com importar objectes FBX des 3DS Max a Unreal, l'editor de materials del engine, els nodes i les textures. Treballaran les eines d'il·luminació de què disposa Unreal Engine per a la creació d'entorns fotorealistes, l'ús de Blueprints per al desenvolupament d'interactivitat, els efectes de post-processat i dinàmics, així com elements de paisatge que faciliten la generació d'entorns naturals amb vegetació , aigua, etc. L'alumne aprendrà, a més, com afegir sons ambientals per la qual presentacions interactives siguin més immersives.

Cada alumne acabarà la seva formació amb un projecte personal de renders i VR que es realitzarà un cop finalitzat el Màster i que estarà tutoritzat pels professors i programadors experts de VR de l'escola, el que li permetrà tenir un portfoli professional.
Veure més

Destinataris

Aquest màster està dirigit tant a professionals del sector de l'arquitectura o l'interiorisme que vulguin especialitzar-se en la visualització arquitectònica i la realitat virtual com a tots aquells que vulguin desenvolupar una carrera professional en el sector o donar un valor afegit al seu currículum.

Requisits

Coneixements de CAD i Photoshop, formació en arquitectura, interiorisme o formacions relacionades i es valorarà experiència en 3D.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol o anglès

Places

15

Durada

Inici: Octubre 2019

Titulació obtinguda

Certificat oficial v-ray (examen)
Certificació de qualitat FX Animation

Avantatges del curs

Inclou:
Workstation HP, llicències educacionals (3DS Max, V-Ray, Unreal).
Examen de certificació oficial V-Ray per Chaos Group.
Seminari de Corona Render.
Projecte final tutoritzat.
Borsa de treball internacional.
Assistència post-curs de per vida.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Superior en Visualització Arquitectònica

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Superior en Visualització Arquitectònica