Màster Superior en Visualització Arquitectònica

1033 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
Màster Superior en Visualització Arquitectònica
Sol·licita informació
Màster
Presencial | On-line
Barcelona
9 mesos
Consulteu el preu

Descripció

L'alumne dominarà no només el funcionament dels programes (3DStudio Max, V-Ray, Forest Pack i Rail Cloni) sinó de les tècniques i mètodes de construcció de renders fotorealistes i realitat virtual (Unreal Engine). L'alumne serà capaç d'enfrontar-se a qualsevol projecte de vista prèvia per complex que sigui i aconseguirà acabats professionals de qualitat.
A més, aprendrà com importar objectes FBX des 3DS Max a Unreal, l'editor de materials del engine, els nodes i les textures. Treballaran les eines d'il·luminació de què disposa Unreal Engine per a la creació d'entorns fotorealistes, l'ús de Blueprints per al desenvolupament d'interactivitat, els efectes de post-processat i dinàmics, així com elements de paisatge que faciliten la generació d'entorns naturals amb vegetació , aigua, etc. L'alumne aprendrà, a més, com afegir sons ambientals per la qual presentacions interactives siguin més immersives.
Cada alumne acabarà la seva formació amb un projecte personal de renders i VR que es realitzarà un cop finalitzat el Màster i que estarà tutoritzat pels professors i programadors experts de VR de l'escola, el que li permetrà tenir un portfoli professional.

Destinataris

Aquest màster està dirigit tant a professionals del sector de l'arquitectura o l'interiorisme que vulguin especialitzar-se en la visualització arquitectònica i la realitat virtual com a tots aquells que vulguin desenvolupar una carrera professional en el sector o donar un valor afegit al seu currículum.

Requisits

Coneixements de CAD i Photoshop, formació en arquitectura, interiorisme o formacions relacionades i es valorarà experiència en 3D.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol o anglès

Durada

Inici: Octubre 2019

Titulació obtinguda

Certificat oficial v-ray (examen) Certificació de qualitat FX Animation

Avantatges del curs

Inclou: Workstation HP, llicències educacionals (3DS Max, V-Ray, Unreal). Examen de certificació oficial V-Ray per Chaos Group. Seminari de Corona Render. Projecte final tutoritzat. Borsa de treball internacional. Assistència post-curs de per vida.
Màster Superior en Visualització Arquitectònica
FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
Campus i seus: FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
FX ANIMATION Barcelona 3D School
Rambla de Catalunya, 53-55 4to H 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X