Sol·licita informació
ILERNA Lleida

ILERNA Lleida

Sol·licita informació

ILERNA Lleida

ILERNA Lleida
C/ la Palma, 33 25002 Lleida

Descripció del centre

ILERNA Lleida un centre de formació professional oficial autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. El centre utilitza una metodologia daprenentatge fonamentalment pràctica, la qual, juntament amb unes instal·lacions equipades amb eines professionals, permetrà que lalumnat es familiaritzi amb lentorn de treball i pugui desenvolupar habilitats professionals

Oferta formativa

Cursos per tipologia

Formació professional 3

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

On-line 3

Serveis

Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre

  • Titulacions oficials, vàlides a tot Espanya. No et caldrà presentar-te a les proves lliures, només hauràs de superar els exàmens d'ILERNA Lleida.
  • Atenció personalitzada i pla de tutories adaptat a les vostres necessitats.
  • Exàmens al centre d'ILERNA Lleida, sense cap desplaçament.
  • Instal·lacions situades al centre de la ciutat i equipades amb tot allò necessari per formar-te en les millors condicions.
  • Pràctiques en empreses: ILERNA Lleida compta amb acords de col·laboració amb empreses pioneres a la ciutat ia tot el territori català.
  • Professorat especialitzat en les diferents àrees de coneixement

Model educatiu

Cicles de Formació Professional Oficials de Grau Mitjà i Superior.

Què ofereix aquest centre

  • Cicles formatius en modalitat presencial i híbrida de diferents famílies professionals: sanitat, administració i gestió, informàtica i comunicacions, comerç i màrqueting…
  • Formació complementària: Formació a mida per a empreses, formació continuada.
  • Agència de col·locació autoritzada pel Servei Català de Col·locació del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

A qui es dirigeix

Persones que estiguin interessades a continuar formant-se per especialitzar-se en un àmbit concret o obtenir una titulació oficial que acrediti les seves competències professionals.

ILERNA és un centre capdavanter en Formació Professional que compta amb l'homologació del Ministeri d'Educació i FP per expedir titulacions oficials. Ofereix tant formació a distància com en modalitat presencial a través dels seus centres físics a diferents ciutats espanyoles, entre elles, Lleida. L'oferta d'aquesta seu està formada per més d'una dotzena de cicles de grau mitjà i grau superior de famílies professionals diverses: sanitat, informàtica i comunicacions, administració, comerç i màrqueting...

Emplena aquest formulari i el centre t'informarà de manera gratuïta sobre:

X