Descripció del centre

Jesuïtes Lleida - Col·legi Claver Raimat és una escola catalana fundada el 1970, inspirada en els valors de l'evangeli i oberta a tothom, especialment a les famílies que desitgin per als seus fills una formació impartida d'acord amb aquest ideari. La nostra missió és brindar un servei de qualitat amb excel·lència, assumint el compromís en la base de quatre dimensions: cristiana, personal, social i acadèmica.

Treballem pel desenvolupament integral dels alumnes i propiciem la convivència en la comunitat educativa que reforci els serveis als altres, l'educació en valors i la cultura de la inclusió. Tot això s'explica sota l'esperit de la pedagogia ignasiana de Jesuïtes Educació i l'orientació dels nostres professionals de l'educació: propers, creatius, innovadors i emprenedors, i oberts als canvis com a eina per a la millora de la qualitat educativa.
L'educació és un procés d'acompanyament en el creixement com a persona. És amb aquesta màxima que donem la mà a cadascun dels nostres alumnes perquè esdevinguin persones, s'obrin als altres i al sentit de la vida que proposa la fe cristiana.

Jesuïtes Lleida – Col·legi Claver Raimat dóna formació reglada dels 3 als 18 anys: Educació Infantil, Primària, ESO i batxillerat. Formem persones en la infància i en la joventut amb valors humans i morals, amb coneixements i actituds, potenciant la seva autonomia, per ser competents per desenvolupar-se en el dia a dia i relacionar-se amb els altres i amb esperit crític, compromeses i compassives amb el seu entorn.

El nostre compromís és educar, en estreta col·laboració amb les famílies, perquè els alumnes descobreixin tot el seu potencial i desenvolupin un projecte vital personal.

Oferim una oferta educativa global i integradora. Des de Llar d´Infants fins a Batxillerat i Cicles formatius.

Campus i seus

Jesuïtes Lleida - Col.legi Claver Raimat
Finca Vallfonda s/n Carretera de Huesca, Km.107 25111 Raimat (Lleida)

Altres centres que et poden interessar

X