Cursos des de
875€ - 4.900€

Titulacions

7
0 Oficials 0%
7 Propies 100%

Metodologies

3
4 Presencials 57%
3 On-line 43%
1 Semi presencials 14%
0 A distància 0%
Johan Cruyff Institute

Johan Cruyff Institute

Sol·licita més informació
Johan Cruyff Institute
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Johan Cruyff Institute es dedica a la formació en Gestió Esportiva i Màrqueting Esportiu ia la generació de projectes a la indústria de l'esport.

Johan Cruyff Institute va ser creat per esportistes i és un centre de referència en el món de la gestió esportiva. Ens orientem a l'esport vinculat al món empresarial a través de la transferència de talent i de coneixement.

Els nostres programes acadèmics i serveis estan dissenyats per ajustar-se a cada realitat i adaptar-se a les necessitats d'aprenentatge en totes les seves etapes. Veiem als alumnes com a jugadors, als professors com a entrenadors i als partners com a membres d'un mateix equip.

Des dels seus inicis el 1999, Johan Cruyff Institute ha treballat per satisfer les necessitats de formació d'esportistes i persones amb una passió per l'esport. També oferim programes i serveis a mida a organitzacions esportives i conjuguem aquest coneixement en gestió esportiva amb la comunitat empresarial.

En l'actualitat, la xarxa internacional està formada per 5 Cruyff Institutes, 3 Cruyff Universities (NL) i 5 Cruyff Colleges (NL).
    Johan Cruyff Institute
  • Johan Cruyff Institute
    C/ Pomaret 808017 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te