Descripció del centre

Johan Cruyff Institute es dedica a la formació en Gestió Esportiva i Màrqueting Esportiu ia la generació de projectes a la indústria de l'esport.
Johan Cruyff Institute va ser creat per esportistes i és un centre de referència en el món de la gestió esportiva. El centre està orientat a l'esport vinculat al món empresarial a través de la transferència de talent i de coneixement.
Els programes acadèmics i serveis estan dissenyats per ajustar-se a cada realitat i adaptar-se a les necessitats d'aprenentatge en totes les seves etapes. Veiem als alumnes com a jugadors, als professors com a entrenadors i als partners com a membres d'un mateix equip.
Des dels seus inicis el 1999, Johan Cruyff Institute ha treballat per satisfer les necessitats de formació d'esportistes i persones amb una passió per l'esport. També s'ofereixen programes i serveis a mida a organitzacions esportives i es conjuga aquest coneixement en gestió esportiva amb la comunitat empresarial.
En l'actualitat, la xarxa internacional està formada per 5 Cruyff Institutes, 3 Cruyff Universities (NL) i 5 Cruyff Colleges (NL).

Campus i seus

Johan Cruyff Institute
C/ Pomaret 8 08017 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Johan Cruyff Institute
X