Curs de Lideratge en Organitzacions Esportives

1016 Persones estan visitant aquest curs
Preu 640 €
Sol·licita informació
Johan Cruyff Institute
Curs de Lideratge en Organitzacions Esportives
Sol·licita informació
Curs
On-line
3 crèdits
Preu 640 €

Descripció

El lideratge és un fenomen molt popular però també molt complex. Aquest mòdul és una introducció al concepte de lideratge, el qual es tractarà des de diferents angles. El lideratge tracta sobre la capacitat de motivar la gent per enfrontar-se als reptes i complir les metes. Especialment els esports competitius (equips) creen un entorn on la gent ha de treballar conjuntament per aconseguir els seus objectius. En aquest mòdul de lideratge la teoria es traduirà al context de l'esport.

Temari

El programa té 3 crèdits (ECTS), distribuïts en 5 setmanes. El curs es compon de diverses unitats didàctiques (UD) i cadascuna consta d'una prova d'avaluació continuada en la qual es treballa una part teòrica interactiva, complementada amb la resolució d'exercicis i casos pràctics.

LIDERATGE, DEFINICIÓ
  • Breu història del lideratge
  • Lideratge versus gestió
  • Característiques del lideratge
  • Johan Cruyff i el lideratge
ESTILS DE LIDERATGE
  • Introducció als estils de lideratge
  • Lideratge transaccional versus lideratge transformacional
  • lideratge situacional

EFECTIVITAT PERSONAL
  • Principals valors
  • Gestió de l'energia
  • Gestió del temps

PSICOLOGIA DEL LIDERATGE: ACABAR LES COSES
  • El concepte de 'seguidors'
  • Com funciona el cervell
  • El grup versus l'individu

LIDERAR UN EQUIP
  • Etapes de l'equip
  • Rols de l'equip

GESTIÓ DEL CONFLICTE
  • Resistència
  • Estratègies de la gestió de conflictes

Competències per a les quals et prepara el curs

Competències per a les que et prepara el curs - Ser capaç de definir de forma argumentada el lideratge basant-se en les teories més comuns. - Ser capaç de comprendre i discutir sobre aspectes de l'lideratge en el context de l'esport. - Conèixer eines que podran utilitzar en el seu propi context per convertir-se en líders (més) efectius.

Destinataris

El programa està dirigit a aquelles persones que vol completar la seva formació amb un curs especialitzat en Lideratge en organitzacions esportives.
És especialment adequat per a tu, si:
  • Ets un (ex) esportista i vol especialitzar-se en l'àmbit del lideratge en l'esport
  • Estàs treballant en una empresa i / o en un entorn esportiu i vols adquirir coneixements sobre el lideratge en l'esport.

Requisits

Per fer aquest curs és recomanable tenir nocions de gestió i organització esportiva, o haver desenvolupat una carrera com a esportista professional.
 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

T'assignen un tutor personal, qui anirà marcant el teu ritme de treball / estudi adaptant al teu horari laboral i / o esportiu. El tutor és l'encarregat d'acompanyar-te durant tot el procés formatiu, fent un seguiment personalitzat de la teva evolució acadèmica al llarg del programa. A l'inici del curs, dissenyàreu conjuntament un pla d'acció tutorial (PAT). El tutor farà una valoració dels teus coneixements previs, experiència professional en el sector, disponibilitat i dedicació. La comunicació i resolució de dubtes es realitzarà a través de: Mail: resposta en un màxim de 24 hores. Assistència via xat / trucades / videoconferència. Tutoria personal (individual) de 30 minuts aproximadament en un horari a convenir, amb freqüència setmanal o quinzenal.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol i anglès.

Durada

5 setmanes (dedicació setmanal de 10 hores). Inici: abril / juny / novembre.

Objectius

El principal objectiu del Curs de Lideratge en Organitzacions Esportives és proporcionar una introducció a les teories comunes del lideratge, amb les quals podràs definir la teva pròpia definició. A més, el curs et proporcionarà eines que podràs utilitzar per crear un estil personal de lideratge en el teu propi context.

Titulació obtinguda

Certificat del Curs de Lideratge en Organitzacions Esportives de Johan Cruyff Institute.

Promocions

Condicions especials: Descompte per socis d'entitats vinculada.

Avantatges del curs

Aprenentatge 3.0: diferents entorns d'aprenentatge i tecnologies. World-class faculty: Interacció amb professorat expert i professionals del sector. Eines col·laboratives, treballs en equip, comunicació i debat. Sports-industry oriented: aproximant la formació al sector empresarial de la indústria de l'esport. Aprenentatge basat en l'experiència: dissenyat per a la millora professional.
Curs de Lideratge en Organitzacions Esportives
Johan Cruyff Institute
Campus i seus: Johan Cruyff Institute
Johan Cruyff Institute
C/ Pomaret 8 08017 Barcelona
Sol·licita informació
X