Descripció del centre

Kózar Formació es un centre especialitzat exclusivament en la preparació per l’accés a Cossos de Seguretat, Mossos d’esquadra, Policia Local, Guàrdia Urbana de Barcelona, etc... El nostre mètode d’ensenyança propi  compagina les classes presencials junt amb tutories individualitzades, adaptem la metodologia d’estudi segons la necessitat i disponibilitat de cada alumne.
A més en Kózar Formació també podràs preparar cursos professionals, aquests orientats en l’obtenció de títols oficials, accés a la universitat, graduat en ESO o per millorar laboralment.
La nostra vocació es la teva formació, comptem amb amplia experiència i personal especialitzat en la nostra especialitat. El nostre equip docent consta de grans professionals qualificats en cada matèria, i policies que compaginen el seu treball policial amb la formació. Ells s’encarregaran de la preparació de totes les proves necessàries per que superis amb èxit tot el procés, resoldran tots els dubtes, d’assignatures, temaris, exàmens, etc... Aprèn en un ambient agradable i flexible.
Des de fa anys ens preocupem de que els nostres alumnes aconsegueixin el seu objectiu, facilitant-li tots els tràmits i oferint-li tot el recolzament i assessorament.
A Kózar Formació creiem que el millor mètode d’aprenentatge es el basat en classes presencials, el contacte directe amb el professor millora l’avenç notablement. Sent conscients que el ritme de vida actual a vegades no permet al alumne l’assistència que voldria, per això es crea un mètode d’estudi mixta, compaginant el mètode tradicional de classes presencials junt amb tutories personalitzades adaptades segons els horaris, jornades laborals, etc.. de l’alumne.
Per tant, el mètode d’estudi Kozar insisteix en el contacte directa amb el professorat i se li crearà un pla d’estudis personalitzat, evitant de que l’alumne en el cas de no poder assistir a les classes presencials es senti desorientat o perdut. D’aquesta manera l’alumne té tota la tranquil•litat que el professor/tutor estarà sempre pendent dels seus progressos, i en el cas de no poder assistir a classes presencials, seguirà gaudint de les avantatges del contacte directe amb el professor de manera individualitzada.
El mètode Kózar consta d’un seguiment personalitzat a nivell individualitzat de cada alumne, mitjançant tests, exercicis, exàmens, etc.. que anirà superant amb el pas dels temes i d’aquesta manera tots els tutors avaluaran el progrés de l’alumne.
Perquè aconsegueixis el teu objectiu Kozar Formació t’ofereix:

Classes presencials
Classes individuals
Tutories personalitzades
Preparadors personals i professors especialitzats
Seguiment individualitzat
Temaris actualitzats permanentment per especialistes en la matèria
Materials complementaris
Informació sobre convocatòries i tràmits
Preparació de tests, exercicis, exàmens parcials, exàmens finals, simulacres reals
Preparació de psicotècnics
Preparació de test de personalitat
Preparació d’entrevista personal
Proves físiques
Seminaris de Defensa Personal.

Campus i seus

Kozar Centre d'estudis i formació
Av. Meridiana 201 08009 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X