900 293 573

Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus virtual

Descripció del centre

KREAS és un centre de formació especialitzat en la indústria càrnia i agroalimentària. Ofereix formació professional de qualitat amb l'objectiu de fer més competents a les empreses del sector, així com de fomentar l'emprenedoria i la innovació.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Formació dual que combina l'aprenentatge a l'aula i en l'empresa amb l'objectiu d'aconseguir una qualificació professional del treballador-estudiant.
  • La seu central de KREAS està situada a Olot, capital de comarca de la Garrotxa, un territori amb gran tradició agroalimentària.
Experiència
La Fundació  per a la formació integral en la indústria càrnia i agroalimentària (KREAS) és una entitat sense ànim de lucre que neix de la mà de la Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC) que aglutina més del 96% de la producció càrnia catalana, i de la Fundació Universitària Balmes (FUB), entitat titular de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.  La Fundació compta també amb la complicitat des dels seus inicis de l’Ajuntament d’Olot que va apostar per un projecte d’èxit en l’entorn empresarial i educatiu.
La Fundació KREAS té una àmplia trajectòria i experiència en formació professionalitzadora dirigida al sector alimentari des de l’any 2014. Des d’aleshores la formació impartida ha estat la següent:
  • 90 Certificats professionals
  • 11 promocions del CFGS de Processos i qualitat en la indústria alimentaria
  • 171 accions de formació contínua.
En total, aquestes formacions han suposat més de 50.488 d’hores de formació impartides a un total de 8.746 alumnes. KREAS col·labora amb més de 103 empreses del sector alimentari. Aquesta trajectòria es va veure reconeguda l’any 2020 amb el  Premi #FPCAT  en la que el  centre va ser  guardonat en  la categoria de millors centres formatius de Catalunya i la medalla al Mèrit de la Ciutat d’Olot, l’any 2024.
Requisits d'admissió
Els requisits d'admissió són els següents:
Tenir un d’aquests títols:
  • Batxillerat.
  • Batxillerat LOGSE.
  • BUP.
  • Tècnic/a superior de formació professional o grau universitari o equivalent.
  • Tècnic/a especialista, tècnic/a superior o equivalent.
  • Tècnic/a de grau mitjà de formació professional o títol de tècnic/a o tècnic/a d’arts plàstiques i disseny.
O bé, haver superat:
  • Una oferta formativa de certificat professional inclosa en el cicle.
  • Un curs de preparació per a la incorporació als cicles de grau superior.
  • Una prova d’accés.
  • El segon curs de qualsevol modalitat de batxillerat experimental.
  • El COU o un curs preuniversitari.
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 o de 45 anys, o haver accedit a la universitat per tenir 40 anys o més i acreditar experiència laboral o professional.
A més, abans d’incorporar-se al CFGS l’alumne haurà de superar el procés de selecció KREAS, que consta d’una entrevista personal i una valoració del currículum.
 
Model educatiu
Formació especialitzada en la indústria càrnia i agroalimentària.
Què ofereix aquest centre
  • Una àmplia oferta formativa de titulacions oficials o pròpies:
Cicle Formatiu de Grau Superior en Processos i qualitat en la indústria alimentària.
Certificats de professionalitat d'Operacions auxiliars d'elaboració en la indústria alimentària, Carnisseria i elaboració de productes carnis, Sacrifici, pescat i especejament d'animals i Indústries Càrnies.
Formació contínua: caracteritzada per una gran flexibilitat, ajustada a les necessitats empresarials.
  • Un catàleg de serveis que fomenta l'emprenedoria i les relacions internacionals com a eines per al desenvolupament social i personal de l'alumnat.
  • El claustre de professors està format per personal docent amb una àmplia trajectòria tant en el món de la formació com en el sector alimentari. A més, el professorat compta amb el suport i l'experiència de les metodologies docents aportades per la Universitat de Vic, i el contacte directe amb el sector mitjançant la FECIC.
  • Seguiment continu a través de la figura d'un professor tutor, professional de la indústria alimentària.
A qui es dirigeix
Persones interessades a treballar en la indústria càrnia i agroalimentària.

Cursos més populars

Campus i seus

KREAS
Carrer Joan Pere Fontanella, 3 17800 Olot (Girona)

Altres centres que et poden interessar

KREAS Centre integral de formació dual en indústries càrnies i agroalimentàries.
X