Cursos des de
460€ - 1.455€

Titulacions

13
0 Oficials 0%
13 Propies 100%

Metodologies

1
13 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Study Global cursos de idiomas en el extranjero

Study Global cursos de idiomas en el extranjero

Sol·licita més informació
Study Global cursos de idiomas en el extranjero
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
StudyGlobal ofereix cursos d'idiomes a l'estranger (anglès, alemany, francès, italià, rus i xinès) d'alta qualitat ajustats a les necessitats de cada client.Les nostres escoles d'idiomes afiliades ofereixen cursos grupals, classes particulars, anglès més esports, anglès més pràctiques professionals, anglès + treball remunerat, voluntariats.També si voleu preparar-se per un examen oficial, oferim TOEFL, IELTS, Exàmens de Cambridge, TOEIC ... També tenim cursos per als més joves: cursos d'anglès d'estiu amb activitats, campaments d'anglès d'estiu, cursos per a grups amb líder etc.

Aprendre un idioma és una autèntica aventura i la millor manera d'estudiar és practicant en els llocs on es parla oficialment. StudyGlobal és un dels tour operadors líders en cursos d'idiomes a l'estranger. Cada any milers d'estudiants contracten cursos d'idiomes a través de StudyGlobal. Els nostres estudiants provenen de més de 60 països repartits per tot el món. Adults, professionals i júniors poden triar entre més de 110 destinoa repartits per tot el món. Tenim oficines a 6 països diferents i un equip multicultural que parla 11 idiomes diferents. Oferim als nostres clients una sofisticada xarxa d'escoles d'idiomes, programes de formació professional i programes de treball i pràctiques professionals.
    Study Global cursos de idiomas en el extranjero
  • StudyGlobal cursos de idiomas en el extranjero
    Gran Vía de Carlos III 98, 608028 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te