Descripció del centre

La Universitat a Distància de Madrid (UDIMA), és una universitat oficial, l'activitat va començar el 2008. La Universitat forma part del Grup CEF.- Centre d'Estudis Financers, institució creada el 1977 i amb més de 500.000 antics alumnes. UDIMA és la tercera universitat a distància d'Espanya i la primera amb capital 100% privat.
La UDIMA ha obtingut verificació positiva dels plans d'estudis oficials -Grau, Màsters i doctorat- presentats a l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i ha estat autoritzada per Direcció General d'Universitats per a la implantació dels títols. Sent l'Agència de Qualitat, Acreditació i Prospectiva de les Universitats de Madrid (ACAP), l'entitat encarregada de realitzar el seguiment dels mateixos.
La seva metodologia està basada en la formació a distància, fent ús de les últimes tecnologies de la informació i la comunicació. D'aquesta manera, es contribueix al fet que, tot i la distància, l'alumne se senti acompanyat pel professor en tot moment.
El campus i principal seu de la Universitat es troba a la localitat madrilenya de Collado Villalba.

Altres centres que et poden interessar

Universitat a Distància de Madrid (UDIMA)
X