Descripció del centre

La Universitat Politècnica de Catalunya crea la School of Professional & Executive Development com a espai d'intercanvi de coneixements de referència per a professionals de l'entorn tecnològic on es genera  expertise , Creativitat i innovació per als sectors productius.


Creant una xarxa entre professionals, i compartint coneixement, la UPC School pretén convertir-se en un centre de formació de referència en els sectors innovadors.La seva oferta formativa inclou programes adreçats a professionals que volen especialitzar-se o complementar la seva  expertise (Professional Programmes ) I programes dissenyats per a desenvolupar habilitats de gestió dirigits a futurs perfils directius (Executive Programmes ). Tot això amb la garantia de la UPC i amb programes adaptats al nou context europeu d'ensenyament superior.

El Tech Talent Center acull la nova seu de la UPC School of Professional & Executive Development.L'edifici, dotat amb equipaments i mitjans audiovisuals d'última generació, es troba ubicat al districte  22 @ Barcelona , Un entorn privilegiat per al desenvolupament d'activitats innovadores i vinculades a l'àmbit tecnològic.

Campus i seus

UPC School of Professional & Executive Development
Badajoz, 73-77 Edifici Tech Talent Center - Districte 22@ 08005 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

UPC School of Professional & Executive Development
X