Curs d'Acceptació, Sentit i Compromís. Abordatge del dol des de la ACT i a la Logoteràpia

1022 Persones estan visitant aquest curs
entre 1.000 € i 2.500 €
Sol·licita informació
Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Curs d'Acceptació, Sentit i Compromís. Abordatge del dol des de la ACT i a la Logoteràpia
Sol·licita informació
Curs
On-line
10 hores
entre 1.000 € i 2.500 €

Descripció

  • La pèrdua d'un ser estimat és un esdeveniment vital de gran impacte en la vida d'una persona. Requereix un gran esforç adaptatiu i de la posada en marxa de mecanisme d'autoregulació que afavoreixin l'adaptació a una nova realitat. En molts casos, i per la interrelació de diversos factors, el procés normal de dol es complica generant gran malestar i patiment prolongat en el temps que interfereix negativament en les diferents àrees de la vida d'una persona.
  • La Teràpia d'Acceptació i Compromís proposa un model d'intervenció basat en el desenvolupament de la flexibilitat psicològica que afavoreix l'acceptació del patiment com a inherent a l'experiència humana i promou el compromís amb l'acció orientada a valors.
  • La Logoterapia com a intervenció centrada en el sentit ajuda la persona que pateix a descobrir el sentit vital i connectar-se amb una existència plena responent a la adversitat a través dels recursos noètics.
  • La combinació dels dos models facilita la integració de la pèrdua en l'itinerari vital, el descobriment del sentit encara en l'adversitat, i el compromís amb una vida valuosa.
  • En el context actual és de gran rellevància que els professionals de la salut adquireixin eines psicològiques eficaces per a intervenir en aquelles situacions en les quals el treball de dol genera un gran patiment al pacient i el seu entorn.

Temari

  • El duel en el context actual. Fases de la feina de dol. Complicacions més freqüents. Abordatge existencial de l'patiment. De el buit existencial a el sentit.
  • Abordatge de context de l'patiment. De la inflexibilitat a la connexió.
  • Com treballar l'acceptació. Connexió amb l'experiència de l'patiment Tècniques per a la intervenció
  • Descobrir sentit en l'adversitat. Com potenciar el compromís amb una vida valuosa. Tècniques per a la intervenció.
  • La pèrdua d'un ésser estimat és un esdeveniment vital de gran impacte en la vida d'una persona.
  • Requereix un gran esforç adaptatiu i de la posada en marxa de mecanisme d'autoregulació que afavoreixin l'adaptació a una nova realitat. En molts casos, i per la interrelació de diversos factors, el procés normal de dol es complica generant gran malestar i patiment prolongat en el temps que interfereix negativament en les diferents àrees de la vida d'una persona.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Classes en línia Articles d'interès Guia de recursos amb bibliografia, enllaços a pàgines, vídeos d'interès i filmografia.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellano

Objectius

Objectius Generals:
Conèixer les potencialitats de la integració dels models de la Teràpia d'Acceptació i Compromís i la Logoteràpia per a l'abordatge de pacients que viuen una situació de dol.
Objectius Específics:
Conèixer les característiques del procés de dol i les seves possibles alteracions en el context actual.
Conèixer les aportacions de la Teràpia d'Acceptació i Compromís i la Logoteràpia per a la intervenció psicològica i/o acompanyament en pacients que viuen situacions de dol.
Conèixer les tècniques més utilizades desde el model ACT i la Logoteràpia.

Titulació obtinguda

Curs d'Acceptació, Sentit i Compromís. Abordatge del dol des de la ACT i a la Logoteràpia

Preu

entre 1.000 € i 2.500 €
Colegiado/a COPC: 50,00 eruos Estudiantes de grado de Psicología: 40,00 euros No colegiado/a: 90,00 euros Precolegiados/as: 40,00 euros Colegiados/as con bonificación especial por desempleo: 40,00 euros

Professorat

Carina Cinalli Psicòloga General Sanitària amb formació en Psicogerontologia. Terapias Contextuales y Psicoterapia Existencial. Doctorando en el programa de Psicología Clínica y de la Salud de la Universidad Autónoma de Madrid. Vicepresidenta "Asociación Española de Psicogerontología. Psicòloga programa de salud, desarrollo personal y ciclo vital para personas mayores. Hartford SL Psicòloga Servicio de Adultos y Psicogerontología. Cínica Puerta del Moro. Docent cursos online de psicologia i psicogerontologia. Escuela online Más Formación. Col·laboradora revista GERIATRICAREA.
Curs d'Acceptació, Sentit i Compromís. Abordatge del dol des de la ACT i a la Logoteràpia
Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Campus i seus: Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya
C/ Rocafort, 129 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X